3x leuke date-ideeën voor jou en je partner
Inspiratie

3x leuke date-ideeën voor jou en je partner

Als je een relatie hebt, is het heel belangrijk dat jullie voldoende quality time met elkaar spenderen. Misschien besteden jij en je partner al wel veel tijd samen, maar ook dan is het goed om wat echte qualitytime met elkaar door te brengen.

Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je ook echt van elkaar blijft genieten. Het kan pittig zijn om een gezin te runnen, samen te wonen, een drukke baan te hebben en alsnog altijd vrolijk en gemoedelijk met elkaar om te gaan. Gelukkig zijn er veel manieren om samen tijd te spenderen. In dit artikel lees jij drie leuke date-ideeën voor jou en je partner.

Ga een dagje naar een andere stad

Toerist zijn in je eigen land kan erg leuk zijn. Het is een ontzettend makkelijk date-idee om te ontdekken wat de rest van Nederland te bieden heeft. Waar je heen gaat, is helemaal aan jullie. Je kunt ervoor kiezen om een stad te bezoeken waar veel herinneringen liggen, bijvoorbeeld de plek waar één van jullie is opgegroeid. Het kan ook leuk zijn om een totaal nieuw stuk van Nederland te ontdekken.

Maak het spannend samen

Intimiteit is een belangrijk onderdeel in veel liefdesrelaties. Probeer daarom samen de spanning op te zoeken. Vooral als jullie merken dat allemaal wat minder spectaculair wordt tussen de lakens.

maak het spannend

Op welke manier jullie dit aanpakken is helemaal up to you. Misschien vinden jullie het romantisch om dé iconische schilderscène uit Titanic na te doen. Een klassiek potje Twister doet vaak ook de truc. Ook leuk: samen een sex shop bezoeken. Misschien ontdekken jullie wel interessante toys. Vind je het te spannend om dit in je eigen stad te doen? Combineer dan deze twee uitjes en bezoek een seksshop in een vreemde stad.  

Ga romantisch paardrijden

Er zijn tegenwoordig voldoende maneges en bedrijven die paarden verhuren voor een eenmalige rit. Maak je geen zorgen hoor: ze sturen je echt niet alleen op pad, er gaat wel iemand mee om te zorgen dat jullie rit op een veilige manier verloopt.

Vooral als je nog nooit hebt gereden, is het een geweldige ervaring om eens een strand- of bosrit te gaan maken. Als je al wel eens hebt paardgereden, is dit dé manier om je partner ook op de rug van een paard te krijgen. Daarnaast train je hiermee ook nog eens je lichaam!

❥ Maak deze romantische en sportieve date af met een lekker hapje te eten, maar niet voordat jullie (samen) onder de douche hebben gestaan.

 

 

Photo by Anna Claire Schellenberg | Toa Heftiba & Karsten Winegeart on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.