What's new

Voor een avondje met vriendinnen

Je vriendinnen. Je weet veel van ze, maar toch valt er nog een boel te ontdekken. Want wie heeft er vroeger weleens gelift, welke gekke bijbaantjes hebben jullie gehad en wie is niet bang voor botox? Met de Vriendinnen Quiz van Elma van Vliet weet je straks echt alles over de meiden op wie je zo dol bent. Tijd om mooie herinneringen op te halen, levenswijsheden door te geven en hilarische blunders te bespreken.

De mooi vormgegeven spelkaartjes met vragen en opdrachten vormen de basis voor gesprekken met inhoud, maar ook voor oppervlakkige vrouwenpraat. Een uitstekende reden voor een heerlijk avondje zonder mannen. Op vrijdag 9 november initieert Elma van Vliet de Vriendinnen Quizavond. Een avond waarop zoveel mogelijk vriendinnen in Nederland de quiz met elkaar gaan spelen. In de dagen voorafgaand aan dit initiatief worden daarom 100 quizzen verloot via Facebook en Instagram.

De nieuwe luxe

Bestsellerschrijfster Elma van Vliet, bedenker van de Vriendinnen Quiz, over het belang van tijd met je vriendinnen: “Naarmate je ouder wordt raakt je leven steeds voller. Een avond met vriendinnen is zo ontzettend waardevol. Tijd samen is echt de nieuwe luxe. En ja, dat moet je plannen, anders komt het er niet van. En als het dan eindelijk lukt, is het altijd onbetaalbaar. Even niets aan je hoofd behalve goede gesprekken, gieren van de lach en gezelligheid. Vanuit die gedachte heb ik de Vriendinnen Quiz ontwikkeld. Het is een grappige en leuke manier om nieuwe kanten en verhalen van je beste vriendinnen te leren kennen. Samen delen maakt het leven leuker!” 

Voor een avondje met vriendinnen

De nieuwe Vriendinnen Quiz van Elma van Vliet helpt je het maximale uit je vriendinnenavond te halen. Door het spel te spelen komt een soms diepgaand, soms hilarisch gesprek op gang en ontdek je dingen waar je anders nooit achter was gekomen. Van jeugdliefdes tot stopwoordjes en van dingen waar mannen niets van begrijpen tot typische dingen die mannen doen. Met de niet-alledaagse vragen en leuke opdrachtjes leer je de meiden die je het beste kent, nog beter kennen. De Vriendinnen Quiz bestaat uit 110 mooi vormgegeven spelkaarten en is geschikt voor drie tot acht personen. De Vriendinnen Quiz is onderdeel van een reeks quizzen, eerder verschenen al de Vrienden Quiz en de Familie Quiz.

 100x winnen!

Mijn vriendinnen ontmoet ik bijna allemaal online, vooral omdat ze verder weg wonen en/of we het allemaal druk hebben. Toch is het fijn om elkaar in real life een knuffel te geven. Elkaars gezicht zien als je met elkaar praat. Even een hand op iemands arm te leggen.  Om zoveel mogelijk vriendinnen een avond lang plezier te laten hebben, en dat op één dag, roept Elma van Vliet alle vrouwen op om op vrijdag 9 november een quizavond voor vriendinnen te organiseren. In de dagen voorafgaand aan de Vriendinnen Quizavond verloot Elma daarom 100 quizzen.

❥ Meedoen kan tot en met 2 november via Instagram of Facebook. Vanaf 3 november is de quiz ook verkrijgbaar bij boekhandels en online voor de consumentenprijs van €15,-.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.