Home WONEN Wat te doen met een saaie muur

Wat te doen met een saaie muur

by Marjo

Een hele tijd geleden plaatste ik al een oproepje op Twitter: Wat te doen met een saaie muur? Iets met verf muur en inspiratie. Ik was op zoek naar tips aangezien we een beetje saaie witte muur hebben. Het paarse barok behang met Franse lelies hebben we overgeschilderd. Dat vond ik behoorlijk stoer, want het is maar afwachten of het goed zou komen en wij zijn niet zo van het “verf eerst een proefstukje om te zien hoe het wordt”.

Het werd wonderbaarlijk mooi, juist omdat je het reliëf van de Franse lelies er nog steeds vaag doorheen kunt zien. Nu ook ook eindelijk de muur bij de eettafel niet meer paars is en ook de paarse loveseat vervangen is, is bijna de kamer helemaal zo als gewenst. Na acht jaar het oude interieur is dat (ook al ging het langzamerhand) een fijn gevoel! Voor de wand in de kamer heb ik echter nog geen oplossing, maar voor die saaie muur in onze gang of jouw kinderkamer, bood een tweet van Roozje de uitkomst!

Wat te doen met een saaie muur

Een decoratieve manier om je leukste, liefste en mooiste kaartjes te presenteren. Dat was wat ik nodig had! Qua afmeting en vorm paste het dus niet in de woonkamer, maar wat zou het een uitkomst zijn voor dat ene stukje saaie muur in de gang. Er hangt al tijden een spiegel, waar ik ook al niet meer zo vrolijk van word, maar daarnaast is het alleen maar muur.

Ik wilde niet iets te groots, te opvallends. Een muursticker van de Action zie je ook al overal, dus ik wilde wel iets origineels. Dat is nu dus gelukt! Klein minpuntje? Het kaartenrek kwam op een zwart wit gestreepte muur, dus de kleur, die was wat saai voor daar.

Wat te doen met een saaie muur 2

Gelukkig was de oplossing simpel! Die ene paarse muur, bij de eettafel is niet wit, maar mintgroen/aqua geworden. Verf en kwast lagen daar nog van in de kast. Dus toen ik het pakje opgehaald had van het Kiala-punt (want dat kan gewoon bij Roozje) ben ik meteen aan de slag gegaan.

Leuke kaartjes

Voordeel van deze muurverf is dat het heel snel droogt, want uiteraard was ik bloedje nieuwsgierig naar het eindresultaat. Bij Roozje vind je ook meteen hele leuke kaartjes om je kaartenrek op te vrolijken. Op het gele you’re Purrrrfect to me-kaartje was ik meteen verliefd. Die zou perfect passen bij het zwart-wit en mintgroen.

Wat te doen met een saaie muur 4De hele zwart-wit monochroom trend in mode en interieur en nu dus ook in stationery vind ik erg mooi en is hier perfect mee te combineren. Verder zijn de dierenkaarten in het assortiment van Roozje ook werkelijk prachtig en vond ik het moeilijk kiezen tussen panda, vos, tijger, uil en olifant! Wat te doen met saaie muur 3

Uiteindelijk heb ik een voor mij goede keuze kunnen maken en ben ik zo blij met het eindresultaat! (De groter kaarten met “you  make my heart smile & de liefste papa, kreeg mijn man voor Valentijnsdag).

Lieve Mary, dank je wel voor je tip! Ik was al fan van je lampen, maar nu ook van je stationery en je kaart- & posterhouders 


Roozje creëert lichtpuntjes voor de bedrituelen van kinderen. De hartverwarmende lampen en accessoires voor de babykamer en kinderkamer worden op maat gemaakt of uit voorraad geleverd. Naast het assortiment maakt Mary graag producten op maat.

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Mary 27 februari 2016 - 19:52

Lieve Marjo
Wat is het leuk geworden! Ook super leuk dat je er een DIY van heb gemaakt
Liefs, Mary

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.