Een babyboom in blogland It's a girl beschuit met muisjes
Spelen en leren

Een babyboom in blogland

It’s a girl! De afgelopen dagen had ik jullie al wat hints gegeven, maar deze week mochten we een nieuw mini mensje verwelkomen in ons gezin van vijf. En niet alleen bij ons, het was even weer een ware babyboom in blogland, maar daarover later meer. Het minimensje is één van de nieuwste aanwinsten in de familie van Moose (van onder anderen Little Live Pets).

Snoezige meisjes met elk een eigen karaktertje waar je (zelfs als groot meisje), meteen voor wilt zorgen! Onze Bizzy Bub kreeg eerst een plekje in de koffer, want ze mocht mee naar Denemarken. Toen Elynn in het zwembad lag met opa en oma, begon ik vast met de foto’s. Ik hoopte dat ik klaar zou zijn met de foto’s zodra ze uitgezwommen waren, zodat Elynn meteen kon ontdekken wat haar Bizzy Bub kon. Ze was iets eerder klaar, maar kwam zo gezellig helpen, dat het geen enkel probleem was.

Een babyboom in bloglandOp het moment dat ze even mijn telefoon vast moest houden, begon ze zelf spontaan foto’s te maken! Kleine blogger in de dop. Of zo moeder, zo dochter en iets met jong geleerd. Ik vind het zo leuk dat ze heel vaak mee denkt en zelfs onderwerpen mee verzint.

It's a girl

It’s a girl

Wij ontvingen Fleur en wat is mijn meisje blij. Na de foto’s hadden we een kleine babyshower met beschuit met muisjes, terwijl er al meteen druk gespeeld en gelachen werd. Ze kon geen naam verzinnen, dus vertelde ik dat het popje officieel Fleur heet. Fleur werd al snel Floortje.

It's a girl

Ze wilde inderdaad meteen voor haar zorgen. Eerst even spelen en rondjes lopen, daarna kreeg ze haar flesje en moest ze een beetje huilen van krampjes, dus mocht ze even bij mama liggen. Daarna bleef ze die eerste dag met Fleur maar om de bungalow lopen. Waar Elynn ging zag je Floortje. Schommelen achter de bungalow, Floortje moest mee. Voetballen met de jongens, Fleur moest kijken.

Little Live Bizzy Bubs Polittle Petals

Alle kleine Bizzy Bubs hebben het veel te druk om naar bed te gaan. Spelen, lopen, kruipen, elk popje kan iets anders. Er zijn momenteel zes Bizzy Bubs. Officieel heten ze Fleur, Sneeuwvlokje, Luxy, Kitty, Gracie en Sorbetty.
De poppetjes zijn niet alleen ontzettend schattig om te zien, ze kunnen ook allemaal iets anders.

It's a girl

Onze Little Live Bizzy Bubs Floortje kan lopen en waggelt er vrolijk op los, terwijl ze ondertussen vrolijk kletsend de wereld ontdekt. Groot voordeel? De batterijen worden meegeleverd, dus geen tranen bij ons meisje toen ik de pop uit de verpakking haalde. Ze kon hem met één simpele beweging aanzetten en hoefde alleen maar op het vlindertje op haar schattige luier drukken en ze deed het.

Heerlijk om ze samen de wereld te zien ontdekken en grootse ideeën te zien uitwisselen. Het ontdekken van Floortje is vertederend. Vol trots liet ze ze zien dat ze ontdekt had, dat als Floortje een tijdje op een speentje had gesabbeld, ze snurkend in slaap viel. Of dat Floortje ging giebelen, wanneer ze ging kriebelen (drie keer snel op het vlindertje drukken).

Let’s create a Dutchy digital baby boom in blogland met Bizzy Bub!

Wij waren niet de enige die gezinsuitbreiding kregen. Er was een ware babyboom in blogland. Wil je meer weten over de andere Bizzy Bubs om te checken welke het beste in jouw gezin past? Check dan deze blogs voor bijvoorbeeld Little Live Bizzy Bubs lopende Baby Snowbeam of de kruipende Baby Poppy:

De Bizzy Bubs staan (lopend, kruipend of piekaboo spelend) namelijk allemaal op hun eigen manier in het leven en kunnen allemaal iets anders.

 Bij Bol.com zijn de Bizzy Bubs van deze babyboom in blogland nu trouwens extra aantrekkelijk geprijsd, klik hier om te bestellen en verzamel ze allemaal ♥ 

 

 

 

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

32 Reacties

 1. […] Hopelijk heb ik je een beetje inspiratie geven voor cadeautjes voor een meisje van zeven. Natuurlijk is er nog heel veel meer leuks. Ook in de Topmodels lijn trouwens, dagboeken, borstels, […]

 2. melissa zegt:

  Dat is leuk voor onze elise. die is helemaal gek van die LOL-surprise ballen en dit doet me daaraan denken. Ze wil dolgraag nog een zusje, ofwel gewoon een baby waar ze voor kan zorgen. Hopelijk komt dit dicht genoeg in de buurt 😉 Ik volg via FB

 3. Riggie van lochem zegt:

  Super leuk. Ik doe graag mee!!

 4. Claudia 6 zegt:

  Ik doe heel erg graag mee! Wat een leuke actie is dit zeg ! Ik weet zeker dat elk kindje deze baby in haat of zijn hart sluit!

  1. Claudia Diependaal zegt:

   Ik weet bijna zeker dat deze reactie van mij is. Ik vraag me alleen af waarom mijn volledige naam er niet staat maar Claudia 6. Dis is deze reactie van iemand anders willen jullie me dat dan even laten weten? Ik heb MS mijn hersenen zijn eem vergiet hoor haha.

 5. Eva zou deze echt geweldig vinden 😀 ik volgde ook al via instagram en twitter (beiden @lindaenbjorn)

 6. Lisanne Bons zegt:

  Echt heel leuk. Daar doe ik graag aan mee voor mijn dochter

 7. cobi zegt:

  Super gaafdit gaat mijn meisje echt super vinden!

 8. Natasja zegt:

  Supergaaf voor die 2 dochters van ons. Dit gaan ze helemaal te gek vinden.Ik maak dan ook graag kans voor ze.
  Op facebook heb ik het bericht gedeeld en comment gegeven. Leuk

 9. Oma Will zegt:

  Wat een schatje die Fleur.
  Wat een grappig babytje en wat kan ze veel.
  Mijn kleindochter zou hier graag het moedertje van zijn.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje om ook oma te worden van de kleine Fleur.

 10. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Mijn poppenmeisje word 14 mei 5 en word van dit schatje zeker erg blij!!! Ik doe dus heel graag mee.

 11. Liesbeth zegt:

  Superleuk voor mijn lieve nichtje!

 12. Gera zegt:

  Ik doe graag mee voor onze bijna jarige peuterdochter!

 13. Wat leuk! Ik doe graag mee voor onze kinderen.
  Nicole onlangs geplaatst…Speelgoedwebshop in de spotlights: To the moon and back kidsMy Profile

 14. Linda Smeets zegt:

  Wat leuk! Ik laat graag ons zorgzame meisje genieten en doe daarom dan ook graag mee.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 15. Marian B zegt:

  Ik ken wel een meisje dat Fleur met liefde onder haar hoede wil nemen. Wat een leuke verrassing zal dat zijn!

 16. Jayden Quaedackers zegt:

  WOW!!! Mijn zusje van 4 jaar houd supergraag van zo een soort dingen! Dus als we winnen is zijn ECHT BLIJ!!

  Succes!

 17. Lise zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Die vinden dit prachtig.

 18. Patricia Paling zegt:

  Echt super schattig!!! Ik doe heel graag mee voor mijn 6-jarige dochter! Ze zou het helemaal geweldig vinden!

 19. Wendy Van De Reyd zegt:

  Ooh hoe lief en geweldig is deze zeg zou ik mijn dochtertje Sharona enorm hard mee kunnen verrassen zou ze geweldig vinden

  1. Shirley zegt:

   Wat zijn dit leuke poppetjes ook echt wat voor mijn dochters!

 20. Chantal Obbink zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter

 21. Kelly Aarts zegt:

  Wat schattig! Dit zal mijn jongste dochter vast helemaal geweldig vinden! Zij doet niets liever dan moederen, dus we gaan heel hard duimen!

 22. Anna zegt:

  Ik doe graag mee

  FAcebook: An Na

 23. Marange Krouwel zegt:

  Jaaa super leuk. Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia

 24. Marian Zw zegt:

  Dat is echt heel leuk, ik doe graag mee.

 25. Wow wat leuk zeg! Net als jouw meisje heb ik 2 moedertjes in huis, die hier héél blij van zouden worden! Dus ik doe graag mee

  Groetjes, Cheryl

 26. Olja Rödel-Noordman zegt:

  Oehhh ik weet zeker dat mijn dametje milou van 3,5 dit ook fantastisch zou vinden!
  Ik doe graag mee voor mij zorgzame minime

 27. Goele H zegt:

  Ik doe heel graag mee. Dit zou mijn dochtertje geweldig vinden.

 28. Eline zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.