Persoonlijke verhalen

Denemarken, Babyboom en Home Sweet Home

Voor het eerst sinds lange tijd weer een weekoverzicht. Ik vraag me eigenlijk best af of jullie het hebben gemist? Het kwam met name door tijdgebrek, de reden waardoor ik al eerder twijfelde over het weekoverzicht. Toch wil ik er wel mee doorgaan, alleen heb ik de meest ideale vorm nog niet gevonden.

In een ideale wereld schrijf ik het weekoverzicht op zondag, zodat hij maandagmorgen online komt. Maar zondag is het weekend en geniet ik ook van mijn gezin. Daarbij ben ik blij als ik ’s avonds naast mijn lief op de bank plof om samen nog even te ontspannen voor het weekend begint. Hoezeer ik ook van bloggen houd, eigenlijk past het niet op de zondag. De afgelopen tijd komt er op maandag eigenlijk niets uit mijn handen. En nu Finn groter wordt, worden de momenten voor mezelf op de dagen dat ik vrij ben een stuk minder. Hij kan goed zelf spelen, maar wil liever niet meer in de box. Maar goed, deze maandag eindelijk weer een overzicht, lees je mee?

Denemarken, Babyboom en Home Sweet Home

Deze week zaten we een weekje in Denemarken, was er een waanzinnig leuke samenwerking met een aantal andere mamabloggers, georganiseerd door BOTI én was ik blij dat ik weer thuis was. Dit waren de beste negen van deze week (maar wat was het moeilijk om de foto’s uit te zoeken). Over Legoland zelf deel ik nog een blog met mijn tips! Onze trip naar Denemarken begon zaterdag al. Ik houd er van; Roadtrips! Het was even afwachten hoe het met Finn zou gaan, maar de rest van het gezin doet het prima met lange reizen. Met de kleintjes stopten we natuurlijk wel iets meer, anders zijn we van het rijden en gaan.

Babyboom

In de week voor we gingen vertrekken, kreeg ik een super enthousiast mailtje. Of ik mee wilde werken aan een digitale babyboom in blogland? Een samenwerking is altijd leuk, maar wanneer het bloggers met elkaar verbindt, is het extra leuk.

Denemarken, Babyboom en Home Sweet Home

Op de foto; Fleur, de Bizzy Bub die we weg mogen geven / maandag gingen we heerlijk wandelen naar het strand / twee dagen genoten we in Legoland met z’n allen / super leuk dat Finn ook mee kon in de attracties / op de laatste dag leefden we ons nog even uit in de winkel / een heerlijke stop op de terugweg / kapotmoe en een beetje ziekjes / we lieten lekker voor ons koken in het weekend / genieten in de zon, kindjes in het water, wij een lekker drankje

Met alle medewerking, lukte het ondanks de vakantie om mee te doen. Helemaal super! We ontvingen Fleur en ik had een geweldige middag met Elynn samen, ze hielp zo lief mee!

Denemarken

De vakantie was gewoon heerlijk genieten. Dodelijk vermoeiend, maar ook geweldig fijn! We hadden een heerlijk groot huis, met ruimte en slaapkamers voor iedereen. Inclusief zwembad en sauna. De bedoeling van zo’n vakantie met onze gezinnen is genieten en ontspannen. Ik vind Denemarken een prachtig land en de combinatie met Legoland is voor de kinderen (en ons) geweldig natuurlijk.

Denemarken, Babyboom en Home Sweet Home

Op de foto; Finn is zo veranderd de afgelopen week / onderweg appten we af en toe met elkaar over stoppen, doorgaan of de route, maar stuurden we ook foute foto’s / de bende van ellende / opa en de kleinkinderen <3 / heerlijk om de kindjes samen te zien spelen!

De heenreis verliep niet zo lekker als anders, dit met name door alle file’s. De kinderen deden het heel erg goed, dat maakte me zo trots! Tijdens de vakantie liep alles als vanzelf. Het koken, de kinderen, de boodschappen. Wat moest gebeurde en ging, als een geoliede machine. Iedereen kon zijn gang gaan, er hoefde geen rekening met elkaar gehouden worden, maar dat gebeurde wel. Prachtig!

Home Sweet Home

Zaterdag reden we weer naar huis. Onderweg werd Elynn niet lekker en moest spugen, daardoor kwam de eerste stop eerder dan verwacht, maar wel met perfecte timing. Het was een goede raststätte en zo kon iedereen kon mooi even plassen en bijtanken qua eten en drinken en konden we daarna een lange ruk maken.

Denemarken, Babyboom en Home Sweet Home

We gokten op de TomTom die ons langs de files leidde dit keer en dat vertrouwen werd beloond. We reden door een mooie omgeving en er huppelde zelfs nog een reetje voor de auto langs.  Finn was helemaal gewend aan het rijden en combineerde kletsen met slapen. We maakten nog één stop onderweg en gingen daarna elk onze eigen weg. Thuis kroop ik met Elynn op de bank, die was grieperig, hangerig en moe. René bracht alles nog even naar binnen en toen was het klaar. Qua eten, maakten we het ons makkelijk: PATAT!

Sunshine Sunday

Het was zondag een heerlijke dag! De was (wat toch nog iets meer was dan gedacht), ging er als een malle door. Er stond nog wat te vouwen van voor we weggingen, dus dat nam ik ook maar lekker mee.  Elynn was nog steeds niet helemaal fit, maar probeerde toch wat te spelen.

Ze mochten doen wat ze wilden na de fantastische terugreis. Thomas had het geweldige idee om pizza te bestellen, waar we graag in mee gingen. Een super afsluiting van een geweldige vakantie!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.