Bloggersdag 2017
Inspiratie

Bloggersdag 2017

Een traditie is geboren! We hebben natuurlijk al een paar andere hops gedaan en inmiddels is het niet alleen maar een bloghop voor mama’s, maar een heuse van alles bloggersdag. De Bloggersdag 2017 bestaat namelijk dit keer uit circa 65 verschillende bloggers uit Nederland en België. Wat hetzelfde gebleven is, is de winactie die te vinden is op elk blog!  Hop je mee?

Mocht je de vorige bloghops hebben gemist, lees dan vooral verder. Ik leg uit wat een bloggersdag is, wie de blogger voor mij is en naar wie je toe mag hoppen op de Bloggersdag 2017. Ben je hier voor het eerst, lees je ook iets over mij. Het idee is eigenlijk heel simpel, je hopt van blog naar blog, waardoor je nieuwe blogs ontdekt en tegelijkertijd kans kunt maken op verschillende prijzen. Een win-win situatie lijkt mij. Het hoppen wordt je makkelijk gemaakt, doordat elke blogger linkt naar de volgende en wanneer je dat pad volgt heb je uiteindelijk alle deelnemende blogs bezocht.  Easy Peasy!

Bloggersdag 2017

Als het goed is ben je doorgestuurd naar mijn blog door Merel van Lotus Writings. 20.934 Keer per dag ook wel bekend als ‘mama’.

Bloggersdag 2017

Een dromer, levensgenieter (herkenbaar) en een ongeorganiseerd warhoofd (nog herkenbaarder). What’s not to love? Op haar blog deelt ze naast persoonlijke verhalen ook graag informatieve blogs, over bijvoorbeeld Cito of hoofdluis. In Story of my life laat ze anderen aan het woord. Zij vertellen over het moment dat hun leven onomkeerbaar veranderde of over dingen die hun dagelijkse leven beïnvloedt. Op mijn blog las je al een gastblog, haar bevallingsverhaal.

Mar-JoYa.nl

Het kan natuurlijk heel goed zo zijn, dat je hier nog nooit bent geweest. Daarom ook iets over mij. Mar-JoYa.nl is een persoonlijk mama lifestyle blog. Genietend van de strikjes van het leven!

Bloggersdag 2017

Geen loedermoeder, maar ook geen wegcijfermama. Ik ben een mama die leuker is als ze werkt. Dus toen ik even geen werk had, ben ik gaan bloggen. Vroeger wilde ik altijd schrijfster worden, maar ken je dat principe dat je eigenwijs een verkeersbord volgt en dan uitkomt waar je niet moet zijn. De afslag SPW was mijn verkeerde bord. Nu kan ik gelukkig alsnog mijn passie volgen én is het niet alleen mijn vierde kindje, maar ook mijn bedrijf.

Ik wil graag 100% kindvolgend, natuurlijk en liefdevol opvoeden, maar soms zijn mijn kindjes monsters en ben ik ook maar een mens. Daarover en over mama-leuks of mama-handigs kun je lezen op mijn blog. En er komen niet alleen mama dingen voorbij, je leest ook over besparen, dragen en andere onderwerpen die ik zelf interessant vind en graag met je deel. Ook test ik van alles en nog wat voor je uit, om je te behoeden of te inspireren. Verder laat ik je meereizen op mijn weg naar maat 38 (bij benadering).

Ik zou het heel leuk vinden je nog eens te zien 

W I N N E N

Mijn winactie sluit aan op dat laatste, die weg naar maat 38 en een gezond BMI. Ter ere van het feestje van vandaag mag ik van de uitgeverij een exemplaar weggeven van het HET SIRTFOOD DIEET RECEPTENBOEK. Afvallen met kurkuma, groene thee, rode wijn en… chocola!  Op het blog kun je over een tijdje lezen wat ik vond van het receptenboek behorend bij deze bijzondere levensstijl.

Bloggersdag 2017
N.B.: foto wijn en chocolade via Shutterstock | geen afbeelding uit het boek

Sirtfood is de verzamelnaam voor voedingsmiddelen die een groep genen – genaamd sirtuïnes – stimuleren. Als de sirtuïne, ook wel de skinny gene genoemd, eenmaal geactiveerd is, verbrand je vet en bouw je spiermassa op.

Hoe maak je kans?

Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar bekend. Ik kan je daar taggen, zodat je het niet mist, maar dat kan alleen wanneer je de pagina een like hebt gegeven!

Laat hieronder weten dat je meedoet, lukt het reageren niet, reageer dan even op het Facebookbericht wat later vandaag geplaatst wordt

Hop Hop and away

Vanaf hier ga je naar het blog van Jessica, Exploring Life (with Jess). Jessica is een blogger uit het Antwerpse die samenwoont met vriend, dochter en twee katten.

Bloggersdag 2017

Oh, en ze is kleuterjuf. Ook als is ze op zoek naar haar plaats in deze wereld, haar plaats op het internet heeft ze in ieder geval gevonden! Ze deelt verhalen over haar peuter, maar plaatste ook taboeverhalen in een speciale rubriek.

Heel veel plezier vandaag op de Bloggersdag 2017 en ik hoop dat je veel leuke nieuwe blogs ontdekt en leuke prijzen wint ♥


Meedoen kan tot en met 16 september 2017, de uitslag volgt zo snel mogelijk daarna | winnaar wordt alleen bekend gemaakt via Facebook | is de prijs na een week niet geclaimd, kies ik een nieuwe winnaar | je adres wordt (voor het verzenden van het boek) bekend gemaakt aan de uitgever | over deze actie wordt niet gecorrespondeerd | voor meer informatie verwijs ik je naar de disclaimer

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

20 Reacties

 1. Evi Huys zegt:

  Benieuwd naar de recepten die er in staan. Ik doe graag mee.

 2. Ik doe graag mee.

 3. Oma Will zegt:

  Jammer ik kan niet meedoen met deze bloghop winactie, want ik heb geen Facebook.
  Graag had ik meegedaan voor dit lekkere dieetboek, want ik ben ook aan het proberen om af te vallen.
  Ik moet 20 kilo kwijt.
  Ik hopperdehop nu door naar de blog van Jessica, Exploring life. Dag!

 4. Marian B zegt:

  Hopelijk heb je een fijne bloggersdag gehad gisteren. Mooie prijs maar ik doe niet mee en gun deze een ander.

 5. Leuke prijs, ik doe graag mee!

 6. Dat klinkt als een interessant boek 🙂
  Ik maak graag kans en hop ook gelijk lekker door naar de volgende..

 7. Heel leuk, ik doe graag mee!

 8. Afvallen met wijn? Ik doe mee!!

 9. Ariaene zegt:

  Ik lees kurkuma, chocolade, rode wijn en maatje 38, een combi waar ik graag in wil investeren. I’m in

 10. Liesbeth Barto zegt:

  Echt superbenieuwd ben ik naar dit boek! Heel graag doe ik ook mee aan deze bloghoop-actie 🙂

 11. Annabel zegt:

  Wat lijkt me dat een fijne manier om naar maatje 38 te gaan! Doe graag mee 😉

 12. Marjolein zegt:

  Ben benieuwd naar de recepten dus doe graag mee ! 🙂

 13. michael noo zegt:

  Super leuk!! Kom graag een kansje wagen op dit boek

 14. Super leuk zeg, deze winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de recepten die in dit boek staan, dus doe graag mee!
  Joyce onlangs geplaatst…Radicaliserende kleuters. Een uitzondering?My Profile

 15. Anne-Wil Kraan zegt:

  Wat een leuke winactie, ik wil graag nieuwe kookboeken uitproberen

 16. Ik doe mee ik doe mee ik doe mee!! Heel benieuwd naar dit boek, zou het werken??

 17. Leuke prijs! Fijne bloggersdag!
  Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Bloggershop met héél veel prijzenMy Profile

  1. Jij ook <3

 18. Ik doe heel graag mee!!

  Facebook: An Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.