Blume Serie 2 review verzamelspeelgoed
Spelen en leren

Blume Pop Serie 2 – Inclusief accessoires | REVIEW

Er bloeit er iets moois! Mits je water toevoegt natuurlijk! De Blume Pop Serie 2 pop zit knusjes in haar Blumepot en groeit enkel wanneer je de bovenkant van de pot besprenkelt met water! Wie zal jij vinden en welke verrassingen vind jij in de Blumepot? Er zijn wel 22 verschillende Blume potten om te verzamelen en er zitten leuke verrassingen in een pot. Ik kan me zo voorstellen dat verzamelspeelgoed en unboxing speelgoed kinderen aanspreekt. De vormgeving én de extraatjes!

Uitpakken, verrassingen vinden en schattige en aandoenlijke poppetjes om aan en uit te kleden.  In dit geval is er een nog leuker verrassingseffect. Er popt letterlijk een aandoenlijk schattig bloemenpopje uit de Blume bloempot! Een soort van Jack in the box maar dan een bloempotje. Ze komt er niet helemaal uit, het Blume popje, maar haar kleurijke suikerspin haar komt, ploep, tevoorschijn! De reactie van Elynn op dit gebeuren, was onbetaalbaar.

Blume Pop Serie 2

De Blume Pop Serie 2 heeft een hele nieuwe feature; de haren van bloempotmeisjes verandert als de zon erop schijnt! Doordat we het bloemetje buiten uit lieten komen, hadden we dat pas later door. Toen het poppetje uit de bloempot binnen lag na het spelen.

 blume serie cadeau meisje zeven

Om bij het begin te beginnen.: een Blume serie 2 set bestaat uit: 1 pot, 1 Blume pop, 1 minigieter, 1 minivriendje, 1 verzamelblad en diverse accessoires. Een Blumen popje wordt geleverd in verschillende uitvoeringen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Review Blume Pop

Eerst pak je jouw Blume bloempotje uit. Het plastic dopje kan er af gehaald worden, het plastic moet er vanaf, je vindt een pietepeuterig gietertje en dan kun je het afdekfolie-tje er afhalen. Er blijft dan uiteindelijk een bloempotje met papiertje erover over én het schattig klein gietertje!!

blume serie 2 reviewDan komt het leukste! Eerst moet je zorgen dat je gietertje lekker vol water zit, dus zorg voor een bakje water. Het was even een beetje frutten, maar door hem goed onder water te houden en dan af en toe voorzichtig wat te knijpen, komt er genoeg water in.

Blume serie 2 verzamel ze allemaal

Wanneer het gietertje gevuld is, geef je je Blume bloempotje water. En dan…POP. Het ging plotseling zo snel dat ik er geen foto van heb! Dwars door het papiertje floept een hele grote suikerspin!

blume serie 2 bloempot water gevenZoals ik zei, omdat we midden in de zon zaten, was het haar meteen heel mooi versierd, waardoor wij dachten dat dit zo hoorde. Wil je het extra leuk maken, pak het poppetje dan buiten uit en ga dan naar buiten, dan zie je de verandering ontstaan!

 BLUME serie 2 accessoires

De accessoires zitten in het bloempotje, dus na het ploppen van het popje, is er nog een feestje! Nog meer verrassingen en spulletjes om uit te pakken. Dat is ook zo leuk aan unboxing speelgoed; je bent niet zomaar klaar en dáárna heb je er speelplezier van. En zie je de strikjes!!!

blume serie 2 bloempot poppetjeDaar is ze dan! Je eigen bloempot poppetje. Bij bijna al  het verzamelspeelgoed vind je een overzicht van welke er zijn, zodat je kunt afvinken welke je hebt. Heb je meer poppetjes kun je accessoires uitwisselen. Voor Elynn is het extra leuk dat ook dit poppetje in haar poppenhuis past. Sowieso spelen bij haar al haar poppen samen. Zo leuk!

Voordeel verzamelspeelgoed

Volgens mij heb ik het al eens eerder gezegd, maar een bijkomend voordeel van verzamelspeelgoed is dat je altijd iets hebt voor op het verlanglijstje. Het ene uitpakspeelgoed is natuurlijk duurder dan het andere, maar je kunt rekening houden met het budget van degene aan wie je het vraagt. Ander voordeel is dat er ook prima mee te spelen is, wanneer je niet een hele serie compleet hebt. Dat scheelt. Het is geen must, toch is het uitwisselen van schoenen en jurkjes wél heel leuk.

De Blume Pop Serie 2 is in ieder geval leuk om te geven en te krijgen. Wanneer een kindje niet weet wat het wil voor zijn verjaardag, maar het houdt van poppetjes, aankleden, uitpakken en verrassingen, zit je met een bloempotje uit de Blume Serie altijd goed!

 

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.