Home | NEW IN | Daily dinner kookboek

Daily dinner kookboek

by Marjo
Daily dinner kookboek

Het daily dinner kookboek verschijnt 26 oktober 2017, maar ik kan nu al niet wachten, ik wil aan tafel met Chickslovefood. Ik ben fan sinds ik het kidsproof-kookboek ontving. Een kookboek tjokvol simpele recepten met maximaal 6 ingrediënten voor jou én je little ones.

Een review over dat boek volgt nog, maar ik was zo blij met dit bericht dat ik het vast wilde delen! De kracht van het Daily Dinner Kookboek is namelijk het beperkt aantal ingrediënten per maaltijd. Makkelijk qua boodschappen, snel genoeg qua bereiding en het zijn er veel dit keer. Het Daily Dinner kookboek geeft je diner- recepten met maximaal vijf ingrediënten. Alle van de maar liefst 100 recepten uit dit nieuwste boek voldoen daaraan. Met in elk hoofdstuk voor ieder wat wils: vegetarisch, vlees, vis of skinny.

Het daily dinner kookboek

Vooral dat laatste spreekt mij natuurlijk erg aan en van de vlees- en visgerechten kan ik de pasta, rijst of aardappeltjes laten vallen natuurlijk. Aan de vegetarische gerechten kan ik eventueel zelf vlees toevoegen. Rekening houdend met het aantal eiwitten. In HET DAILY DINNER-KOOKBOEK geven Nina en Elise antwoord op de eeuwig terugkerende vraag: wat eten we vandaag? Van ovenschotels tot maaltijdsoepen, en van eenpansgerechten tot Hollandse pot. Maar ook met heerlijke maaltijdsalades, pasta’s, oosterse gerechten en een hoofdstuk ‘op chique’.

Over de auteurs

Elise Gruppen en Nina de Bruijn zijn de oprichters van foodblog Chickslovefood.com. Elise: ‘We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie Media & Journalistiek, waar we vriendinnen werden. Uiteindelijk gingen we samenwonen. We kookten vaak samen en kwamen er al snel achter dat we qua eten op één lijn zaten.’ Nina: ‘We wisselden recepten en kookboeken uit en probeerden samen de gekste diëten. Ook hebben we eens vijf maanden veganistisch gegeten. Toen dachten we: hé, laten we dit gewoon eens digitaal opschrijven. Chickslovefood.com was geboren.’

In Het daily dinner kookboek is het denkwerk dus al voor je gedaan, de boodschappenlijst blijft lekker kort. En zo geniet je elke dag van de lekkere, maakbare en gevarieerde recepten van Chickslovefood! Geen dank & eet smakelijk ♥

 


Quote via Shutterstock

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.