HEMA Prinses Boltaart
What's new

HEMA Prinses Boltaart

Zaterdag vieren we eindelijk onze verjaardag. De operatie gooide dat een beetje in de war. Ik was nog heel optimistisch en dacht het wel even te doen. Woensdag operatie en zaterdag de verjaardagen. Gelukkig heb ik een wijze man, die het toch slimmer vond om het te verzetten. We hebben Elynn haar verjaardag wel klein met de opa’s en oma’s gevierd, maar ze was wel sneu.

Om het goed te maken, maken we er een extra feestje van deze zaterdag. En gelukkig kwam daar ontzettend leuk nieuws voor iedereen die dol is op taarten en sprookjes! HEMA heeft een nieuwe toevoeging op het assortiment kinderboltaarten: de prinses boltaart. Gevuld met luchtige cake en frisse aardbeienvulling. Een taart uiterst geschikt voor kinderverjaardagen en partijtjes. De prinses boltaart is online verkrijgbaar via hema.nl. Dat wordt koninklijk smullen!

De HEMA prinses boltaart

De HEMA prinses boltaart is een nieuwe toevoeging aan de vrolijke kinderboltaarten. Hij is Sprookjesachtig mooi en lekker! Deze verrukkelijke taart heeft een diameter van zestien cm en is goed voor acht vorstelijk gevulde buikjes. Het prinsessenpopje zelf is gemaakt van suikerwerk. De rok van de prinses is gemaakt van een bedrukte laag witte chocolade, gevuld met chocoladecake en aardbeienbavarois.

HEMA Prinses Boltaart

De kinderboltaarten zijn een verrassing op elk kinderfeestje. Naast de prinses is er voor de liefhebber ook een kabouter boltaart en een robot boltaart (€12,50 per taart). De taarten zijn twee dagen na bestelling af te halen in de winkel en komen vers van HEMA’s eigen bakkerij. Binnenkort kun je in het weekoverzicht zien hoe de taart er uit ziet en lees je wat we er van vonden. We mogen Elynn op haar verjaardagsfeestje (en het mijne) verrassen met een prinses! Met een vulling van chocoladecake in combinatie met het witte chocola aan de buitenkant, maken we ons meisje dolgelukkig denk ik. Ze is gek op chocolade en roze en prinsessen.

Ik ben nu al ontzettend benieuwd naar haar reactie!  Wat is de lievelingstaart van jouw kleine feestvarken ♥

 


Afbeelding kinderfeestje via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. […] gezelligheid van comfort food. Die periode is het meer een opgave. Tel daarbij op dat ik gek ben op zoetigheid, roomboterstaven, chocolade pepernoten en kerstkransjes of rolletjes met slagroom en je ziet de […]

  2. […] je op dieet bent en je wil verwennen #liefde | chocolade cake, framboos én witte chocolade in de Prinsessen boltaart van HEMA #goddelijk | als een kind zo blij met pastelmarkers en een etui voor mijn bujo en blogplanning […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.