Eropuit met de camper
Inspiratie Spelen en leren

Eropuit met de camper

We hebben al eerder geschreven over de magische wereld van de Klorofil. Finn speelt nog steeds graag met De Winterboom. Hoe ontzettend leuk is deze nieuwe uitbreiding, waarmee ze er eropuit met de camper kunnen! Helemaal leuk voor de zomervakantie, omdat al het Klorofil speelgoed makkelijk mee te nemen is. En hoewel de Klorofil dierenfamilies heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, gaan ze ook maar al te graag op avontuur.

Zoals met de nieuwe Camper, een echt huis op wielen. Natuurlijk is bij deze Klorofil speelset ook weer van alles te beleven en zijn er verborgen ruimtes en accessoires te ontdekken. Deze nieuwste uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil staat dan ook weer garant voor vele uren speelplezier!

Eropuit met de camper

Natuurlijk is bij deze Klorofil speelset ook weer van alles te beleven en zijn er verborgen ruimtes en accessoires te ontdekken. Deze nieuwste uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil staat dan ook weer garant voor vele uren speelplezier!

Eropuit met de camper

 

De camper beschikt over een eigen keuken, eetkamer en een slaapkamer. In deze ruimtes is van alles te doen en te verkennen. Zo zijn er ronddraaiende kuipstoelen, een verborgen tv die met de bekende ‘POP’ tevoorschijn komt.

Speelset de Camper

In de oven kun je verschillende gerechten bereiden, de tafel kun je in een handomdraai veranderen van eettafel naar spelletjestafel en onder het dak zit een slaap- en speelruimte verborgen met een heuse glijbaan en draaimolen.

klorofil magische wereld eropuit met de camper

Bovendien kun je alle meegeleverde accessoires, zoals walrusvriendinnetje Lena en de picknicktafel, eenvoudig opbergen in de Camper en deze, dankzij z’n praktische handvat, overal mee naartoe nemen.

De Magische Wereld van de Klorofil

De Magische Wereld van de Klorofil wordt bewoond door vele dierenfamilies en bestaat inmiddels al uit meer dan 65 verschillende personages, waaronder de Browny berenfamilie, Nutnut de eekhoornfamilie, Twitwit de vogelfamilie en Kastor de beverfamilie. Alle familie’s bestaan uit twee ouders en twee kinderen.

 

De dieren hebben een uitsparing aan de onderkant, zodat ze makkelijk kunnen worden bevestigd op de speciale noppen waarmee alle voertuigen en andere Klorofilproducten zijn voorzien. Zo kunnen ze er niet vanaf vallen, zelfs niet als je ze ondersteboven houdt.

 

klorofil watervliegtuigNaast de Magische Speelboom kun je de wereld nog uitbreiden met speelsets als de School, de Verrukkelijke Appel en badspeelset het Verrassingseiland. Elke speelset wordt bovendien met een of meerdere exclusieve figuren geleverd. Daarnaast zijn er diverse voertuigen waarmee de dierenvriendjes op avontuur kunnen gaan, zoals een bus, watervliegtuig en een auto met zijspan.

Fantasierijk spelen voor kinderen

Maar waarom is fantasierijk spelen zo belangrijk voor kinderen? Fantasierijk spelen stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen en moedigt hen aan om creatief te zijn in het bedenken van nieuwe situaties, personages en verhalen. Dit kan helpen bij de ontwikkeling van hun creatieve vaardigheden en hen helpen om nieuwe ideeën te bedenken.

Ook kan fantasiespel kinderen helpen om emoties en sociale situaties te begrijpen en te verwerken. Het kan hen helpen om te leren over empathie, samenwerking en communicatie. Daarbij kan het de taalontwikkeling van kinderen bevorderen. Het kan hen helpen om nieuwe woorden te leren, zinnen te construeren en verhalen te vertellen. Dit kan ook bijdragen aan de ontwikkeling van hun lees- en schrijfvaardigheden.

En niet onbelangrijk; het kan kinderen helpen om hun persoonlijke interesses en voorkeuren uit te drukken. Het kan hen ook helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en hun gevoel van eigenwaarde te vergroten.

❥ Kende jij de Klorofil familie al en is jouw kindje er ook zo gek op, of moeten jullie samen deze magische wereld nog ontdekken? De Magische Wereld van de Klorofil is verkrijgbaar via Kleine Giraf

 

  @deklorofilwereld  @deklorofilwereld

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.