Negenmaandenbeurs 2023 [ winactie ]
Lifestyle Ouderschap Travel What's new

Negenmaandenbeurs 2023

The place to be voor aanstaande en kersverse ouders: de Negenmaandenbeurs 2023! Deze beurs in de RAI is met een compleet aanbod weer terug in februari. Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari 2023kunnen aanstaande en kersverse ouders weer op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam terecht voor inspiratie, informatie en een heerlijk dagje uit.

Met een compleet aanbod van ruim 350 babymerken is Nederlands grootste baby-event weer terug op het vertrouwde timeslot in februari, in ‘nieuwe stijl’. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.negenmaandenbeurs.nl

 

Negenmaandenbeurs 2023

Vorig jaar werd de Negenmaandenbeurs door de coronaepidemie in mei gehouden. Los van de Huishoudbeurs en met 100% focus op de beoogde doelgroep. Zowel bezoekers als exposanten waren zeer enthousiast over dit concept en de Negenmaandenbeurs ‘nieuwe stijl’ krijgt in 2023 dan ook een vervolg. Als vanouds in februari, waarbij de laatste beursdag gelijktijdig met de Huishoudbeurs is.

shoppen op de negenmaandenbeurs

Naar verwachting 30.000 aanstaande en jonge ouders zullen in maar liefst 3 hallen van het RAI-complex de nieuwste producten uitproberen, inspiratie opdoen en zich laten informeren over alles op het gebied van zwangerschap en baby’s. Circa 165 bedrijven met een compleet aanbod van meer dan 350 babymerken presenteren de laatste trends en nieuwste producten en diensten.

Topinnovaties voor kersverse ouders

Op het evenement worden innovaties gepresenteerd die het leven van aanstaande en jonge ouders makkelijker maken. Onder de slimme innovaties bevinden zich interactieve knuffels en kinderwagens en bolderkarren die je ook kunt gebruiken met autostoel of reiswieg.

innovaties op de negenmaandenbeurs 2023

Ook noviteiten als een handzame fles om flesvoeding snel te koelen, een nieuw anti-kolieksysteem in een babyfles en een babyvoedingmaker met touchscreen zijn op de Negenmaandenbeurs te vinden.

Daarnaast worden mogelijkheden getoond om een slaapomgeving voor de baby te creëren zonder prikkels en kunnen bezoekers hun hart ophalen bij de nieuwste (bak)fietsen en kinderzitjes. Een aantal innovaties is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2023, die woensdag 15 februari wordt uitgereikt.

Empowerment

Tijdens Negenmaandenbeurs 2023 is er speciale aandacht voor empowerment van de vrouw. Beursmanager Sofie Spoorenberg van RAI Amsterdam: “Als moeder moet je vaak veel ballen in de lucht houden op het gebied van werk, gezin, zorg en geld en dat is lang niet altijd eenvoudig.

Tijdens de opening van de beurs wordt extra aandacht aan empowerment besteed. Ook spelen we onder meer in samenwerking met het online platform Zakenmama op dit thema in, met de masterclass ‘Open over momshaming op de werkvloer’. Hierbij wordt herkenbaar, open en eerlijk ingegaan op waar (zwangere) moeders tegenaan lopen op de werkvloer.”

De rol van de partner wordt eveneens extra belicht. Sofie Spoorenberg: “We vernamen naar aanleiding van de vorige editie van de Negenmaandenbeurs van enkele vaders dat zij zich als partner minder aangesproken voelden op het evenement. De aankomende editie geven we daaraan gehoor met onder meer masterclasses die speciaal gericht zijn op de partners. Hierin gaan we in in op hun rol tijdens zwangerschap, bevalling en opvoeding.”

Voorlichting experts en overheidsinstanties

Informatievoorziening is een belangrijk onderdeel van de Negenmaandenbeurs. Er zijn dagelijks masterclasses op uiteenlopende gebieden. Dit onder meer door verloskundigen, lactatiekundigen, gynaecologen, dermatologen, slaapcoaches en financieel experts. Van een snelcursus borstvoeding en het vinden van het juiste slaapritme tot vermogensopbouw. Van medische pijnbehandeling rondom de bevalling en hoe om te gaan met emoties van je kind.

Ook zijn verschillende ministeries, waaronder Algemene Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Volksgezondheid aanwezig op de beursvloer. Deze instanties geven voorlichting over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen.

Over de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari gehouden in RAI Amsterdam. Het event inspireert, informeert en belicht een goede start voor kind en gezin. Op de laatste beursdag van de Negenmaandenbeurs gaat de Huishoudbeurs van start. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50. Het evenement is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur, op donderdag 16 en vrijdag 17 februari van 11.00 – 21.00 uur.

❥ Wil jij kans maken op 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs 2023? Ik mag 3x twee kaarten weggeven! Doe mee via Instagram en Facebook én laat een reactie achter hier op het blog!

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

6 Reacties

 1. Ik zou heel graag weer met mijn zusje een dagje op de negenmaanden beurs willen genieten, ons laten inspireren, proeven, kijken, shoppen en lekker ontspannen ❤️

 2. Annika zegt:

  Leuke actie! Ik maak graag kans ♥️

  1. Annika zegt:

   Het leukste vind ik altijd de innovation stand, wat er dit jaar weer voor nieuw snufje bedacht is, verder geniet ik altijd van de alternatieve hoek en deze mamma is altijd opzoek naar leuke dealtjes- nou die zijn daar genoeg

 3. Linda wanrooy zegt:

  Zo leuk ik doe heel graag mee
  Geweldig
  Super leuk dat jullie deze aktie organiseren.. Ook echt mega lief dat jullie dit uberhaupt doen met deze gekke tijden, ff wat positiviteit op de socials❤ Ik maak dolgraag een kansje op deze prijs
  #duimen
  Fijne dag gewenst en succes met deze leuke aktie

 4. Mirjam Duijmelinck zegt:

  Ik ben sinds oktober mama en het lijkt me dan ook super leuk om naar deze beurs te gaan!

 5. Kaatje Hoekstra zegt:

  Zo leuk altijd de negenmaandenbeurs! Dit jaar ook zin in om leuke dingen te kijken voor ons meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.