hello kitty traktatie
Inspiratie

Hello Kitty traktatie

Zoals jullie inmiddels van me gewend zijn, deel ik de traktaties van de kinderen met jullie. Wat was ik blij dat ik tegen Elynn haar Hello Kitty traktatie al aan gelopen was, weken geleden! Nu met het ziekenhuisbezoek, kon ik er niet echt last minute voor shoppen, toch is het wel een geweldige last minute traktatie voor op school!

Niet veel werk (nu had ik gelukkig ook nog hulptroepen) en een (al zeg ik het zelf) geweldig resultaat. Als je wilt kun je er iets meer werk van maken, door de cupcakes zelf te bakken, maar in onze situatie kozen we voor kant en klaar. Met de onverwachte ziekenhuisopname kwam dit helemaal goed uit. We moesten wel een beetje sjoemelen met twee traktaties, maar daarover later meer. De Hello Kitty traktatie bestond uit een cupcake in een Hello Kitty jasje. Er in kwam een stekertje met Hello Kitty én zoals altijd maakte een hebbedingetje de Hello Kitty traktatie compleet!

Hello Kitty traktatie

Tijdens een shopmiddagje met mama vond ik ze, bij de WIBRA. Er stonden in de zelfde stelling trouwens nog heel veel meer leuke bak spulletjes. Ik heb flink staan kwijlen. In dit setje vind je voor nog geen drie euro de cupcake bakjes voor zestig bakjes.

Benodigdheden Hello Kitty traktatieDoordat er op stond dat het voor zestig stuks was, verwachtte ik ook zestig Hello Kitty stekertjes. Dit bleek niet zo te zijn en dat bleek er later ook duidelijk op te staan. Er waren 24 stekertjes en er waren 26 nodig. Mijn schoonmoeder maakte heel creatief met de bodem van het cupcake bakje en saté prikkertjes nog twee hele lieve stekertjes en zo was het probleem opgelost.

Benodigdheden Hello Kitty traktatie

• cupcakesbakjes en stekers Hello Kitty van Wibra
• kant en klare cupcakes Jumbo Cakejes Naturel 320g
(of bij tijd of allergieën zelf bakken)
• stempelstiften Action
• folie en lintjes

De cupcakes van Jumbo zitten al in witte vormpjes, dat gaf een heel leuk effect in combinatie met de Hello Kitty bakjes. Zoals gezegd ik had hulptroepen voor het inpakken. We maakten er een lopende band systeem van. Ik deed de cakes in een bakje met een stekertje. Oma I knipte het folie en deed het bakje er in en oma II voegde stift toe en bond het folie dicht!

De lintjes, daar heb ik zelf nog een bakje vol van en de variatie in lintjes maakte het een vrolijke verzameling! Voor juf deden we er theezakjes en oploskoffie bij, dan kon ze zelf kiezen wat ze bij haar cake-je wilde drinken. Ook zij kreeg een stempelstift hoor!

En niet om het één of ander, maar de gezonde vs. ongezonde traktatie discussie, die laat ik voor wat het is hoor. Ik ben van mening dat een traktatie ook snoep mag zijn en respecteer de keuze van school om het dan mee te geven voor thuis ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.