Dripcake HEMA Elynn acht jaar
Feest

HEMA dripcake voor een verjaardag

De taart voor een kinderverjaardag. Hoe fijn is het als die een beetje speciaal is? Vaak hangt er ook een prijskaartje aan zo’n speciale op maat gemaakte lagentaart. Wil je een beetje besparen op de verjaardagstaart of je bruidstaart? Of wil je wel een taart met meerdere lagen of een verjaardagstaart die speciaal is, maar makkelijk zelf te doen? Ben je niet van plan afhankelijk te zijn van de agenda van iemand die taarten maakt voor een bijzondere gelegenheid vanuit haar eigen huis? Denk dan aan een HEMA dripcake voor een verjaardag óf bruiloft. 

HEMA gebak bestel je normaal gesproken makkelijk en snel online of in de winkel. Momenteel kan het alleen online. Je kunt zelf de gewenste datum doorgeven en haalt je bestelling af op het door jouw gewenste tijdstip. Zelf zijn we na de eerste verjaardag overgestapt naar een fototaart van HEMA. We kozen een afbeelding van een thema wat ze op dat moment leuk vonden en lieten die afbeelding op een slagroomtaart zetten. Vaak zette René er nog hun leeftijd en hun naam op en klaar was het. Daar was ik dit jaar bij Elynn wel een beetje klaar mee. Ook omdat het ook voor haar wel een speciale verjaardag tijdens de Coronacrisis mocht zijn, net als we voor Thomas zijn tiende verjaardag hadden gedaan.

Dripcake achtste verjaardag Elynn

Een hele tijd terug in het bericht over de winacties zag je hem al even voorbij komen als uitgelichte afbeelding;  de taart voor de achtste verjaardag van Elynn. Een redvelvet dripcake in het roze met macarons en decoratie van de HEMA. Ik vond het hem zo leuk dat ik hem toch nog even wil delen, ook al is ze al bijna weer jarig.

dripcake hema, Mar-JoYa Winweek / achtnegentiendaagse

Omdat opa en oma deze verjaardag wel mochten komen, bestelde ik de taart voor zestien personen. Niet dat we met zestien personen waren of dat we aan de dripcake voor acht personen niet genoeg hadden. Een collega adviseerde om in verband met de decoratie met macarons toch voor de grotere taart te gaan. Jammer genoeg hoefde ik niet los te gaan met meerdere lagen, dat bewaren we voor een volgende keer als iedereen weer mag komen!

Decoratie Sweet Pink dripcake met macarons

Voor de decoratie ging ik even langs mijn eigen afdeling en ik moet zeggen, ik was snel klaar. Stiekem had ik het natuurlijk al een beetje van tevoren bedacht. Ik wilde het eenvoudig houden, maar wel feestelijk. Daarom ging ik voor een verpakking met waaiertjes in allerlei kleurtjes en een kaarsje van het cijfer acht in een bijpassende kleur. Easy peasy lemon squeezy! Kijk op de afdeling feestversiering online of in de winkel voor meer inspiratie!

HEMA macarons

De HEMA macarons zijn trouwens zalig. Je betaalt 5 euro voor 12 stuks en zelfs René, die normaal helemaal niet van macarons houdt vond ze zalig. Wel zoetjes, maar niet té zoet en lekker fris tegelijk! Je hebt zes verschillende smaken, dus in een pakje zitten van elk twee. We hebben ze zelf helaas niet in de winkel, maar ik ga de macarons zeker nog eens online bestellen! Tip van Flip; de kokos en pistache zijn het allerlekkerst.

HEMA dripcake met meerdere lagen voor een verjaardag of bruiloft

Deze taarten van de HEMA zijn natuurlijk uitermate geschikt voor heel veel meer verschillende gelegenheden. Ook zijn ze heel goed per gelegenheid te decoreren. Je kunt je fantasie helemaal laten gaan.

Heb je een klein budget bruiloft of communiefeestje, zou ik zeker kijken naar deze dripcake. Want behalve feestelijk en leuk zelf te decoreren, is deze red velvet dripcake ook nog eens verschrikkelijk lekker. We hebben allemaal meer dan één stukje gehad, kon makkelijk immers.

❥  Op de HEMA website staan overigens nog veel meer inspiratie ideeën. Van een Circustaart tot een Ruimtetaart en zelfs de werkwijze en benodigdheden voor een babyshower taart

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.