Sinterklaas en de Magische Stoomtrein
Feest Inspiratie Ouderschap Reviews

Video van Sint 2023 – persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Door Roxanne – Hij is er weer! De Video van Sint 2023, de persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas. Een perfecte aanvulling op jullie pakjesavond, want toegesproken worden door de Sint is een feestje voor groot en klein! Pakjesavond met de Video van Sint. De eerste Sinterklaas liedjes zijn alweer gedraaid en een bezoekje aan de bioscoop film ‘De gestrande stoomboot’ staat alweer gepland.

Laten we dan gelijk alle voorbereidingen voor Sinterklaas maar doen. De verlanglijstjes maken, de cadeautjes in huis halen en de Video van Sint bestellen, want die kan natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken.

Video van Sint – persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Vorig jaar hebben wij met de familie Sinterklaas gevierd op Centerparcs de Huttenheugte in Dalen mét de Video van Sint. Het hele weekend stond in het teken van Sinterklaas op de Huttenheugte, een druk maar gezellig weekend met vijf kinderen in de leeftijden van elf, twee van vijf, vier jaar en een kleintje van acht maand. Wat hebben de kinderen en wij genoten. Vol spanning zaten de kinderen klaar voor pakjesavond. Er werd op de deur geklopt. Wie zal het zijn?

Post van Sinterklaas op de deurmat

Er was helemaal niemand maar er lag wel een envelop op de deurmat. Het was post van Sinterklaas. De kinderen konden niet wachten met het open maken van de envelop. Er zat een kaartje in met een DVD. Met volle aandacht en toch wel een beetje gespannen gezichtjes hebben de kinderen gekeken en geluisterd naar het verhaal van Sinterklaas. Elk kind kwam persoonlijk voorbij in het grote boek van Sinterklaas met leuke foto’s en weetjes over het kind.

De persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Dit was nog niet alles. Sinterklaas had nog een leuke opdracht voor de kinderen. In het huisje lagen namelijk puzzelstukjes verstopt. De vier oudste kinderen gingen razendsnel opzoek naar de puzzelstukjes. Toen de puzzel compleet was stond er op de achterkant: ‘Kijk bij opa en oma’. Hup, de schoenen aan en rennen maar! Vol verbazing lagen daar een heleboel cadeautjes. ‘Zijn die allemaal voor ons?’.

Bij het herkennen van de namen op de pakjes kon hun geluk niet op. De kinderen hebben tijdens het uitpakken van de cadeautjes nog lang nagekletst over wat Sinterklaas over hun had verteld. Als je het mij vraagt een enorme aanrader voor elk gezin.

Video van Sint 2023 – Sinterklaas en de Magische Stoomtrein! – een gloednieuw avontuur

Dit jaar vieren ze hun 15-jarig bestaan en staat het avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Magische stoomtrein. Dit is een gloednieuw avontuur met maximaal zes persoonlijke weetjes per persoon die Sint tijdens het avontuur gaat vertellen.

Video van Sint - De Magische Stoomtrein - Video van Sint 2023 - persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

De lengte van de video is ongeveer 14 minuten (bij meerdere personen is dit iets langer). Per bestelling is er ruimte voor 10 personen, het is niet alleen leuk voor de kinderen maar het is ook leuk om de papa’s en mama’s of misschien wel opa’s en oma’s te verrassen met een persoonlijk bericht van de Sint. Per persoon kies je 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel met een ruime keuze uit bijna 500 onderwerpen. Sinterklaas kan de verstopplek​ verklappen. Met keus uit veel verschillende plekken in en rondom het huis.

Video van Sint 2023 – een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Ook dit jaar kan natuurlijk de Video van Sint niet ontbreken tijdens onze pakjesavond met alle neefjes en nichtjes. Ik heb gekozen voor het compleet pakket. Hierbij krijg je een DVD, download en nog vele extra’s. Die vele extra’s zijn: een verjaardagsvideo, 5 verhaaltjes van de Sint, gesigneerde kaart eneen envelop uit Spanje.

De download is binnen een uur al te bekijken. Tijdens de video kun je niet alleen bij de persoonlijke stukjes van de kinderen foto’s toevoegen maar er kunnen ook op verschillende momenten nog gezamenlijke foto’s voorbij komen, zo wordt er een foto getoond in de Magische Stoomtrein, in het kasteel en op een poster. Ik heb dus nog wat extra foto’s van de kinderen toegevoegd.
Leuke extra toevoeging aan de persoonlijke boodschap van Sinterklaas
Om de video nog iets uit te bereiden heb ik er voor gekozen om nog een leuke toevoeging aan toe te voegen om samen met de kinderen te doen. Zingen en dansen met vijf populaire Sinterklaasliedjes samen met Danspiet. Gezellig! Ik weet zeker dat de kinderen (en wij stiekem ook) dit helemaal leuk gaan vinden.

Mogelijkheden Video van Sint op een rij

Hieronder vind je nog even kort op een rijtje wat er allemaal mogelijk is bij je bestelling van de videoboodschap van Sinterklaas. Je kan voordat je gaat bestellen kiezen voor een Download, DVD of voor Compleet.

Video van Sint 2023 - persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Download
Bestel je een Download, dan is ‘ie’ vaak binnen het uur al te bekijken en te downloaden.

DVD
De DVD wordt mooi verpakt verzonden in een witte blanco envelop. Hij komt dus ‘anoniem’ in de brievenbus. Bij iedere DVD bestelling zit een gesigneerde kaart van Sint en een Envelop uit Spanje.

Compleet
De Compleet versie is de meest uitgebreide. Je krijgt dan:
Download
DVD
Verjaardagsvideo
5 Verhaaltjes voorgelezen door de Sint
Gesigneerde kaart
Envelop uit Spanje

Losse extra’s
5 Sinterklaasliedjes
5 Verhaaltjes voorgelezen door de Sint
Post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met Envelop uit Spanjeg>

Ik ben nu al benieuwd naar hun gezichtjes! En natuurlijk niet geheel onbelangrijk… Waar zal Sinterklaas dit jaar voor de kinderen de cadeautjes hebben verstopt? Sinterklaas verteld het ze in de video van Sint. Hier maak je zelf je boodschap van de Sint. Via deze pagina krijg je nog 8 handige tips!

❥  Wil jij kans maken op een eigen persoonlijke boodschap van de Sint op Pakjesavond? Check dan Instagram en Facebook! Of reageer hieronder met een leuk gedichtje. Ik mag DRIE codes weggeven voor een compleet pakket!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

4 Reacties

 1. Kristie zegt:

  Liv haar naam staat weer in het grote boek,
  Want oh jeetje wat een toestand hij was zoek!
  Sint is veilig in Gorinchem aangekomen.
  Nu kan ze weer rustig over pakjesavond dromen!
  In dit blog lees ik over video van de Sint,
  Een geweldige verassing voor ieder kind!
  Ik hoop dan ook op een mooi bericht,
  Na het schrijven van dit gedicht!

 2. Wat super leuk is dat.

 3. Marian B zegt:

  De video van Sint wil ik graag winnen,
  want Pakjesavond kan niet beter beginnen!
  Gezellig met de hele familie bij elkaar,
  dat doen we natuurlijk elk jaar.
  Het zal voor de kinderen een geweldige verrassing zijn,
  als ze mogen genieten van Sint en de magische Stoomtrein.
  Ik heb in ieder geval mijn best gedaan,
  en hoop dat de Pieten op pakjesavond met de video voor de deur staan.

 4. Goele H zegt:

  De Sint in onze huiskamer op de tv,
  daartegen zeggen wij geen nee.
  Dat wil wel elk kind,
  dus ook de mijne hoopt dat hij dit wint.
  We zetten alvast een wortel klaar.
  Voor we het weten is de Sint al daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.