Kidsweekend Ted en de Magische Smaragd
Travel

Kidsweekend Ted en de Magische Smaragd

Al weer een week geleden, op zaterdag, gingen we op uitnodiging naar Kinepolis Groningen naar het Kinepolis Kidsweekend Ted en de Magische Smaragd. En wat was het een leuke ochtend!

Een bezoek aan de bioscoop vind ik altijd een leuke manier om iets te vieren. Het was het laatste weekend van de vakantie. We waren er allemaal aan toe om het gewone leven weer te beginnen. Dat was een goede reden voor een gezellig momentje samen. Het Kinepolis Kidsweekend was voor ons goed getimed dus!

Kidsweekend Ted en de Magische Smaragd

We hadden gekozen voor de ochtendvoorstelling van Ted en de Magische Smaragd op zaterdag. Zo hadden we nog wel iets aan de rest van de dag. En konden we zondag doen wat we wilden. Bij René stond het leeghalen van het schuurtje in verband met de nieuwe bijvoorbeeld nog op de to-do lijst. De kinderen en ik vinden een pyjama dag voor een drukke week altijd heel fijn. Dus die zaterdag mochten we nog even een beetje uitslapen, maar moesten toch echt rond tienen bij de bios zijn. Tenminste, ik herinnerde me dat je er zo’n uur van te voren mocht zijn in verband met de activiteiten rondom het Kinepolis Kidsweekend. 

Activiteiten rondom Ted en de Magische Smaragd

Eerlijk? Als ouder vind ik de omschrijving filmtastische activiteiten altijd een tikje overdreven. Het kan zijn dat ik teveel verwacht hoor. Maar ik merk dat andere ouders dit ook wel hebben. Ook schijnt het per bioscoop te verschillen, de invulling is waarschijnlijk het meest aan de bioscoopzalen zelf.

ranja en spekkies kinepolis kidsweekend

Deze keer bestond Kinepolis Kidsweekend in Groningen uit kleurplaten, spekkies en ranja, snoepjes en twee spelletjes om samen te spelen. Sjoelen met een katapult en ringwerpen. Het springkussen zou er volgende keer weer zijn.

ringwerpen Kidsweekend

Ze hebben naar hartenlust gekleurd en misschien íets te veel gesnoept. De spelletjes bleken ook een leuke uitdaging te zijn.

kleuren Kidsweekend Ted en de Magische Smaragd

Verder konden de kinderen geschminkt worden door één van de medewerkers. De kinderen hebben zich ontzettend vermaakt. Elynn kreeg een blauw hartje op haar hand. De baas van de bioscoop kreeg deze ook, dus Elynn hoorde die ochtend even bij het team!

schminken Kidsweekend Ted

De kinderen hebben zich dus voorafgaand aan én na de film, ontzettend vermaakt. En dat is waar het uiteindelijk om gaat. Toch denk ik wel dat je er als bioscoop nog net iets meer uit kunt halen. 

❥ De film écht een ontzettende aanrader! Spannend, dat wel. Af en toe een beetje eng. Het verschilt ook per kind, waar Elynn (9) soms even met welpje voor haar ogen zat, heeft Finn (5) geen kick gegeven.

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.