Sprookjesweken in Julianatoren
Inspiratie Travel

Sprookjesweken in Julianatoren

Het is weer zo ver, de AFAS Sprookjesweken in Julianatoren. Wanneer je mijn blog een beetje volgt, weet je dat we fan zijn van Julianatoren. Apeldoorn is niet om de hoek, maar voor zo’n dagje weg in de vakantie prima te rijden. Vorig jaar zijn we ook naar de Sprookjesweken geweest, maar we vinden zonder de prins, Roodkapje en Sneeuwitje de Julianatoren ook een aanrader! 

Om precies te zijn vinden dit jaar de AFAS sprookjesweken plaats van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus 2017.  Tijdens de sprookjesweken genieten de bezoekers naast de attracties van vele sprookjesachtige shows. Het AFAS Sprookjesconcert neemt kinderen en hun familie mee in een betoverende show met bekende karakters waaronder Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans & Grietje.Je kunt meedansen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens het Prinsen- & Prinsessenbal en mooie prijzen winnen op de Sprookjes Catwalk.

Sprookjesweken in Julianatoren

Ook dit jaar hebben we (op uitnodiging) weer een bezoekje gepland staan. De kinderen weten nog niet van niets, dus ik ben benieuwd naar hun reactie. Dit keer gaat Finn ook mee, dus je zult ook kunnen lezen hoe ik het park ervaren heb met een baby. Er is één ding waar ik me geen zorgen over maak en dat is het verschonen. Er zijn (en daar was ik vorige keer ook al enthousiast over) een aantal speciale grotere familie wc’s met ruime verschoningsmogelijkheden. Qua attracties vermoed ik dat we met z’n vijven alleen in het reuzenrad kunnen, maar we zullen het zien. De draagdoek gaat in ieder geval mee, dus aan de prikkels zal hij zich kunnen onttrekken.

Sprookjes Catwalk

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de mooiste van het hele land? Kom verkleed als sprookjesfiguur naar de Julianatoren en maak kans op een fantastische prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft. Vorig jaar hebben we de catwalk gemist en had Elynn haar prinsessenjurk niet aan. Dit jaar gaat deze zeker mee. Ze is gek op verkleden dus ze vindt het vast fantastisch.

AFAS Sprookjesconcert

Het verhaal luidt als volgt; de Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

Prinsen- en Prinsessenbal

Sprookjesweken in Julianatoren

In hun prachtige koninklijke outfits presenteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Maar, wat moet je eigenlijk precies kunnen om een prins of prinses te zijn? Dat weten Jul & Julia wel! Dans mee op de vrolijkste liedjes en leer een échte prins of prinses te zijn.

Sneeuwwitje komt naar de Julianatoren

Wij zullen haar missen, we hadden al een andere datum gepland, maar Sneeuwwitje komt naar de Julianatoren! Wereldwijd is Sneeuwwitje toch wel één van de bekendste kindersprookjes. Directeur van het pretpark, meneer Kaasgaaf, vertelt het verhaal van Sneeuwwitje, ondersteund door vrolijke muziek uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Deze mini-musical duurt ongeveer 30 minuten en is op 5 augustus 2017 twee keer te zien.

Sprookjesweken in Julianatoren

Behalve van de mini-musical met Sneeuwwitje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & Julia Sing-A-Long en Piano & Co.  Het Apeldoornse kinderpretpark is tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met verschillende shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus 2017. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen!


Wij gaan de komende week een bezoekje brengen, misschien zien we je daar? Natuurlijk neem ik ook iets leuks mee voor één van jullie, dus houd zeker mijn blog in de gaten! 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.