Feest Inspiratie

Kussen met foto bedrukken

Hoe vaak ben jij op zoek naar een speciaal cadeau? Er zijn zoveel gelegenheden waarbij een gepersonaliseerd cadeau net iets meer mag betekenen. Sommige cadeaus liggen voor de hand, maar er zijn zoveel bijzondere persoonlijke cadeaus te maken. Heb je wel eens gedacht aan een kussen met foto bedrukken? Of wat dacht je van een fotokussen? Vandaag deel ik twee manieren om een bedrukt kussen cadeau te geven.

Een kussen met foto bedrukken is een perfect gepersonaliseerd cadeau, want je kunt er zoveel kanten mee op. Een beetje creativiteit en de hulp van een goede online shop voor persoonlijke cadeaus en je bent zo klaar met het maken van je persoonlijke hoofdkussen.

Met een fotokussen zorg je ervoor dat iedere ruimte wat gezelligs kan hebben, want met een sierkussen verander je op een makkelijke manier je interieur. Kussens met een persoonlijke tekst of afbeelding kun je prima gebruiken om je interieur op te frissen. Een persoonlijk ontworpen kussen kan ervoor zorgen dat je elke avond wanneer je gaat slapen, nog even terug kunt denken aan dat ene speciale moment.

Kussen met foto romantisch cadeau

Toen René en ik trouwden, kregen we allebei een kussensloop. Op zijn kussensloop stond een foto van mij, in mijn trouwjurk. Mijn kussensloop had een foto van hem in zijn trouwpak. De foto’s waren genomen tijdens het uitzoeken en passen van de trouwkleding.

Dit deden we apart van elkaar, dus het zo terug zien op een kussen, was al heel leuk. , maar dit cadeau was zo speciaal vanwege nog andere redenen. De eerste is dat het heel fijn voelt als je weet dat er zo aan je gedacht is. Iemand heeft het cadeau verzonnen en daarna de moeite genomen om het cadeau zelf voor je te maken. De tweede reden is dat we, voordat we gaan slapen worden herinnert aan de mooie dingen van die dag. Zowel de warme herinneringen aan het passen van de trouwjurk of het trouwkostuum, als de dag zelf.

romantisch persoonlijk cadeau

Wanneer je de foto rechtstreeks op het kussen laat drukken, zoals tegenwoordig mogelijk is, kun je het kussen altijd voor sier gebruiken op elke plek naar keuze! Ideaal.

De foto van het aanzoek, je mooiste trouwfoto of jullie eerste date en je bent klaar voor Valentijnsdag. Een super romantisch cadeau voor elke gelegenheid. En zo decoreer je in een handomdraai het huis met een kussen met een eigen foto of ontwerp.

Kussen met foto bedrukken als kraamcadeau

Eerst een prachtig cadeau voor de ouders en later een waardevol aandenken voor het kindje zelf. Een bijzonder blijvende gift bij de geboorte van een kindje.

fotokussen bedrukken geboorte kind

Je kunt er voor kiezen om het cadeau voor de geboorte helemaal zelf te ontwerpen, maar hoe speciaal is het om het geboortekaartje er op te drukken. Of zoals deze op de foto, met de gegevens van de het kindje bij de geboorte. Een combinatie van die twee kan natuurlijk ook.  Ik zou als mama of papa heel blij worden van dit idee als cadeau voor een newborn baby. Het is een perfect kraam- óf babyshower cadeau.

❥ Ook een cadeau wat je als ouder prima kunt laten maken voor de geboorte van je kindje. Net zo iets als het tegeltje met naam, geboortedatum, plaats en tijd van vroeger. 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.