Home TRAVEL | UITJES Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

by Marjo
Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

Nog op zoek naar iets leuks voor dit weekend? Nog niet zo lang geleden waren een aantal ouders in paniek, omdat Pieter Konijn zou verdwijnen van Netflix. Gelukkig bleek dat mee te vallen en nu kunnen je kinderen  ook nog genieten van de familiefilm over Pieter Konijn. Thomas doe ik er geen plezier mee, dus ik ga zaterdag met mijn meisje op stap. Het Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn, samen met de trein naar Groningen, echt tijd voor haar.  

De bioscoop staat het weekend van 24 en 25 maart 2018 een heel weekend compleet in het teken van de live action animatiefilm Pieter Konijn. Tijdens het exclusieve Kinepolis-event is natuurlijk de verfilming van Beatrix Potters verhaal op het grote scherm bekijken. Ook zijn er diverse creatieve activiteiten voor de kinderen. Kom ook dit filmtastische weekend beleven! Tijdens dit weekend zie je trouwens de Nederlandstalige versie van de film.

Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

Kids Weekend: Pieter Konijn

Tijdens het speciale Kids Weekend is de bioscoop aangekleed in Pieter Konijn-stijl. Eerst word je natuurlijk vrolijk onthaald op de oranje loper en ontvang je een welkomstlimonade. Daarna kunnen de kinderen lekker knutselen, kleuren, geschminkt worden en allemaal ondeugende en pientere spelletjes doen. Voor ieder kind is er nog een leuke verrassing (op=op).

Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

Ondeugend konijn

De avontuurlijke Pieter Konijn is een bekende bij diverse generaties en hij heeft nu zelfs de hoofdrol in de eigentijdse live-action animatiefilm voor het hele gezin. In de film loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin helemaal uit de hand. Ze willen allebei in de smaak van hun lieve buurvrouw Bea vallen en maken elkaar daarom het leven zuur. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Bekende stemmen

De stem van Pieter Konijn is ingesproken door Tommie Christiaan en de zussen Shelly, Amy en Lisa Vol (OG3NE) hebben hun stemmen ingezet voor de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart. Daarnaast hoor je in de film de stemmen van onder meer Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef).  Jan Versteegh is niet alleen de mol, maar ook Benjamin Wollepluis en Roué Verveer  is de stem van Jan Willem de Haan. Genoeg redenen om lekker samen op stap te gaan en tijdens het Kids Weekend deze leuke familiefilm te bekijken.

Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn

Reserveren

Bestel je kaarten voor het Kinepolis Kids Weekend: Pieter Konijn dan snel! Het event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie van je keuze voor de verschillende filmtijden. Je kunt voor dit weekend terecht in: Kinepolis Breda, Dordrecht, Hoofddorp (CineMeerse), Jaarbeurs (Utrecht), Huizen, Den Helder, Almere, Emmen, Oss, Zoetermeer, Enschede, Schagen (CineMagnus) en Groningen. Voor het Kids Weekend gelden de reguliere ticketprijzen.

Ben jij wel eens naar een Kidsweekend van Kinepolis geweest en hoe vond je dat? Ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar wat mijn meisje van de film en alles er om heen vindt. We zijn wel eens naar de bioscoop geweest, maar nog nooit naar zo’n event 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.