Carry Your Love Babywearing event
Dragen Travel

Carry Your Love Babywearing event

Door Kim –Terugkijkend op een geslaagd event en vooruitkijkend naar de volgende editie. Mijn droom is werkelijkheid geworden en begint langzaam aan te groeien. Veel enthousiaste mensen om mij heen maakt mij nog enthousiaster. Waar heb ik het over? Het Carry Your Love Babywearing event natuurlijk. Nou ja natuurlijk, zo natuurlijk was dat een jaar geleden nog niet.

In januari 2019 sprak ik hardop mijn wens voor het organiseren van een draagevenement uit aan Geta, ondertussen een goede vriendin geworden en een inspiratiebron waar je u tegen zegt. Waar ik nog twijfels had over hoe doe ik zoiets en durf ik dat wel, was Geta al 20 stappen verder en gaf me de nodige trap onder de kont om gewoon aan de slag te gaan.

Ik ben haar hiervoor nog steeds extreem dankbaar. Na die trap en mijn wens kenbaar te hebben gemaakt aan meerdere mensen, kreeg ik al snel reacties van enthousiaste moeders die zoiets ontzettend leuk zouden vinden en zelfs wilden helpen !! Ja maar, ik kan jullie niet betalen, was mijn antwoord. Maar als een stel dove parkieten gingen ze gewoon aan de slag en wilden niks over geld horen. Ze vonden het gewoon tof om mee te helpen en het hele idee van een draagevent was geboren.

Carry Your Love Babywearing event – hoe het begon & 2e editie

Oké, dus gaan met die banaan dacht ik. Snel inschrijven bij de KVK en hoppa, aan de slag. Vanaf dat moment t/m het event  op 19 mei 2019 heb ik letterlijk iedere vrije seconde gewerkt aan het event. Ik vond het heerlijk om te doen en ik kreeg er energie van. Ook de vrijwilligers om mij heen waren super enthousiast en we hielpen elkaar steeds weer omhoog als het even tegen zat.

 standhouders carry your love

Een moment voor dragende mama’s om gelijkgestemden te ontmoeten, een evenement om doeken te voelen, passen en te kopen, een mogelijkheid om mooie draagfoto’s te laten maken.

Carry your love babywearing event toddlerwearing, keep them closeOok een kans om nog meer te leren over dragen én andere leuke workshops te volgen. We wilden het allemaal laten slagen!

Carry your love event – eerste editie

Het was in 1 woord ge-wel-dig. De sfeer van het eerste Carry Your Love Babywearing event was top, de kraampjes zagen er mooi uit, de workshops waren geslaagd en de minishoots waren prachtig. Ook de kids corner werd goed gebruikt.

overzicht event carry your loveNa een slopende dag hebben we met ons team toch nog even afgesloten met champagne, want dat hoort.  Het event was enorm geslaagd en ik heb daarna nog een week op een wolk gelopen. Niet gelovend dat het echt was gebeurd, maar ook in een soort gat, omdat ik ineens heel veel tijd had waarmee ik niet wist wat ik ermee moest.

Tweede editie Carry your love event

Al snel vond de hele groep het tijd om weer bij elkaar te komen en alles na te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje. Alle feedback die we hebben gehad hebben we op een rijtje gezet, maar we hebben ook veel gekletst over het eerste draagevenement in Nederland. We hebben veel gelachen en met heel veel plezier terug gekeken naar die geweldige dag.

17 mei 2020

Welke datum wordt het in 2020? Het is duidelijk, we gaan door! Hoezo moesten we daar nog over twijfelen. Na veel gepuzzel bleek 17 mei 2020 de juiste datum te zijn  We hadden nu veel voordelen: de ervaring, meer tijd, veel feedback en nieuwe ideeën. Dus daar gaan we, weer die geweldige rollercoaster in.

Maar door mijn persoonlijke omstandigheden (2 verhuizingen) is het in het begin niet zo vlot op gang gekomen als we gehoopt hadden. Maar dat houdt ons niet tegen, zeker niet. Ik heb er zo ontzettend veel zin in om iedereen weer te zien tijdens de tweede editie van Carry your love. Ik verheug me er op een geweldig event neer te kunnen zetten met het team waarmee ik mag samenwerken. Een team waarop je kan bouwen door dik en dun en dat onlangs is uitgebreid met twee fantastische dames. Dus vooral vooruitkijkend, hopen wij jou te zien op 17 mei 2020 in Tuil op het Carry Your Love Babywearing event.

Een event voor zowel de gevorderde als beginnende draagster. Ook wanneer je meer wilt weten over het dragen van je baby, voor je begint is een bezoek aan dit draagevent een aanrader! Check voor de laatste informatie en nieuwtjes de Facebookpagina van Carry your love.

 


 

Copyright foto’s – Carry Your Love Babywearing event

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.