Home TRAVEL | UITJES LEGOLAND Discovery Centre

LEGOLAND Discovery Centre

by Marjo
Nieuw indoor speelgedeelte in LEGOLAND Discovery Centre

LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen is een nieuw indoor speelgedeelte rijker: LEGO City Builder. In het nieuw speelgedeelte in LEGOLAND Discovery Centre kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun dromen bouwen. In de grote speelhal zijn twee LEGO-steden verrezen, die kleine architecten kunnen uitbreiden. Dit kan bijvoorbeeld met zandkastelen, brandweerauto’s en bruggen.

In de grote hal van het LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen,  zijn twee speeltafels met grote LEGO bouwwerken geplaatst. Een stad met wolkenkrabbers van LEGO City en de badplaats Heartlake City van LEGO Friends. Kinderen en hun ouders kunnen deze steden uitbreiden met hun eigen creatieve bouwsels.We hebben zelf al eens een bezoekje gebracht aan Legoland Discovery Centre Oberhausen en Sea Life Oberhausen, waarvoor we kaarten hadden gekregen.  Hierover las je in mijn sea life oberhausen review. Tijdens dit bezoek hebben we ons een heerlijke dag vermaakt. De combinatie tussen vissen, Lego en shoppen is perfect voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Er is veel te ontdekken en veel samen te spelen. Een heerlijk moment om samen met je gezin te genieten.

Nieuw indoor speelgedeelte in LEGOLAND Discovery Centre

In het nieuw indoor speelgedeelte van deze binnen speeltuin in Oberhausen creëren kleine ontdekkers hun eigen droomstad. Bedrijfsleider Frank Wohlrab vertelt:

“We hebben de hulp nodig van kleine en grote LEGO liefhebbers om onze steden af te bouwen. Een vliegveld, brandweerauto of zandkasteel ontbreken bijvoorbeeld nog!“

Nieuw indoor speelgedeelte in LEGOLAND Discovery Centre

Voor LEGO liefhebbers die liever een voorbeeld nabouwen, zijn er tips en opdrachten aanwezig. Zo komen de kinderen snel tot mooie bouwwerken leiden. Kinderen kunnen zelf beslissen of ze liever de grote stad met wolkenkrabbers induiken of samen met hun LEGO Friends en vriendinnen een zandkasteel bouwen op het strand van Heartlake City.

Supervissen

In het naastgelegen SEA LIFE Oberhausen, het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland, staan supervissen in het middelpunt van de belangstelling.

Nieuw indoor speelgedeelte in LEGOLAND Discovery Centre

Tijdens deze nieuwe interactieve tentoonstelling komen bezoekers van alles te weten over de superkrachten van verschillende zeebewoners. Zo kan een kogelvis zichzelf twee keer zo groot opblazen als hij zich bedreigd voelt, kunnen zeesterren met hun zuignappen rotsen beklimmen en hebben murenen een extra stel kaken die ze naar voren schuiven om hun prooi te verorberen. Kinderen kunnen in SEA LIFE bij interactieve ontdekplekken hun eigen superkrachten testen en zelf een supervis maken.

Combitickets voor Legoland Discovery Centre & Sea Life

Naast de nieuwe tentoonstellingen valt er nog veel meer te beleven in LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE. In de LEGO fabriek leren kinderen hoe LEGO DUPLO stenen worden gemaakt. Op het Pirateneiland kan in een echt piratenkasteel worden geklauterd en in de 4D bioscoop komen de LEGO helden tot leven.

SEA LIFE biedt de bezoekers de mogelijkheid om urenlang ronddwalen door 17 verschillende onderwaterwerelden. Variërend van de monding van de Rijn tot aan de duizelingwekkende diepte van de Grote Oceaan.  Van al deze werelden zijn de zwemmende bewoners van zeer dichtbij te bewonderen. De beide parken zijn goed samen te combineren. Daarnaast zijn ze prima geschikt als uitstapje op een regenachtige dag.

<<WINACTIE GESLOTEN >> Wil jij in de meivakantie naar Oberhausen om daar Legoland Discovery Centre en Sea Life te bezoeken? Super! Want ik mag iemand blij maken met vier combitickets, waarmee je beide parken een bezoek kunt brengen! Check Facebook voor deelname ♥ Extra winkans? Laat hieronder een reactie achter.

Meer informatie over ticketprijzen, openingstijden en evenementen is te vinden op de homepage en Facebookpagina van LEGOLAND Discovery Centre Oberhausen en op de homepage en Facebookpagina van SEA LIFE Oberhausen.Deze winactie loopt tot 18 april 2018 / Voor voorwaarden en privacy informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd 

Reacties

reacties

Gerelateerd

10 comments

Lindsey roosen 17 april 2018 - 07:22

Ik doe heeel graag mee voor mijn jongens! Dit zou voor hun een droom zijn die uitkomt!

Reply
Laura K 16 april 2018 - 22:57

Ik doe heel graag mee voor mijn jongens. Een dagje uit in de meivakantie zou heel erg leuk zijn. Genieten van de prachtige onderwaterwereld en bouwen met hun favoriete speelgoed… beter kan het niet worden =)

Reply
Cobi 13 april 2018 - 17:38

Ik doe graag mee voor Mn jongens door mijn ziek zijn hebben zij even een minder leuke tijd achter de rug

Reply
Claudia Diependaal 12 april 2018 - 20:09

Ik doe heel erg graag mee! Voor onze kleinzoon.

Reply
Lisanne Bons 10 april 2018 - 12:54

Lego is blijft populair. Niet alleen bij de zoons van mijn vriend (lego city) en zijn dochter en mijn dochter (lego friends) maar het grootste kind is dol op technisch lego. Sea life zal mijn dochter heel interessant vinden. Ik heb zelf gedoken en over 3 jaar mag ze duikles in het zwembad. Want ze wilt later de vrouwelijke Freek Vonk worden en ook de zee bestuderen . Dus sea life zal voor haar erg leuk zijn .

Reply
melissa 10 april 2018 - 09:56

Dat is leuk. laatst gezien toen ik er zelf ging shoppen en toen dacht ik nog: dat is leuk voor de kinderen om eens naartoe te gaan. daarna weer even vergeten totdat ik deze leuke actie zag; ik doe dus graag mee!

Reply
Chantal Hensens 8 april 2018 - 09:30

Helpende plus / Zorgassistente at Huize St. Franciscus
Wat leuk! Ik doe heel graag mee, wij zijn er nog nooit geweest, maar ben wel heel erg nieuwsgierig nu!

Reply
Jikke 8 april 2018 - 08:40

Dit klinkt als het perfecte uitje voor de vakantie! Ik doe heel graag mee.

Reply
Maaike 8 april 2018 - 08:28

Ik doe heeeeel graag mee met deze gave actie. Ik heb hier twee legofans in huis en die zullen zo’n dagje uit echt geweldig vinden!
Maaike onlangs geplaatst…Speelgoed van vroeger: Ministeck | Wie wat bewaart, heeft wat!My Profile

Reply
elisabeth maria martina 8 april 2018 - 08:09

zullen mijn kleindochters helemaal geweldig vinden

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.