Home LEZEN Op de spoedeisende hulp

Op de spoedeisende hulp

by Gastauteur
Een kijkje achter de schermen op de spoedeisende hulp

Nu in de winkels: “Op de spoedeisende hulp” van Nederlands bekendste SEH-arts Heleen Lameijer. Een kijkje achter de schermen op de spoedeisende hulp. Spoedeisendehulparts Heleen Lameijer ontmoet voortdurend mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. In haar boek Op de spoedeisende hulp neemt ze de lezer mee achter de klapdeuren van de spoedeisende hulp.

Ze deelt wat ze meemaakt en laat de impact zien van de korte en bijzondere ontmoetingen die ze heeft met allerlei patiënten. Het ene moment werkt ze onder hoogspanning in teams speciaal voor ongevallen of reanimaties. Het andere moment behandelt ze een breuk bij een kind. Ze helpt patiënten, maar wordt soms ook zelf door patiënten en hun verhalen geholpen. Ze neemt beslissingen die levens kunnen redden, maar ziet ook mensen sterven.

Op de spoedeisende hulp

Met haar verhalen biedt Heleen een unieke inkijk in haar leven als dokter, maar ook haar leven zonder witte jas. Belangrijk, omdat compassie en menselijkheid onmisbaar zijn in de professionele zorg, maar vooral ook in de zorg die we allemaal voor elkaar dragen. De bekendste SEH-arts van Nederland deelt in dit boek haar belevenissen en aangrijpende momenten uit een bijzondere praktijk.

Over Heleen Lameijer

Dr. Heleen Lameijer (1987) is spoedeisendehulparts in het Medisch Centrum Leeuwarden en wetenschapper.

Heleen Lameijer boek op de SEH
Daarnaast is zij bekend van haar Instagramaccount @makesciencework en haar gelijknamige bedrijf en website (makesciencework.nl). Ze maakt medisch wetenschappelijke kennis begrijpelijk en toegankelijk door een aanbod van blogs, vlogs en een unieke, volledig online te volgen reanimatiecursus (reanimatiecursus.com).

❥ Volg Heleen via haar website en Instagram | Op de spoedeisende hulp | Mijn dynamische leven als SEH-arts  | Heleen Lameijer | 9789043925150 | € 20,-

 

Reacties

reacties

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.