Een kijkje achter de schermen op de spoedeisende hulp
Lezen

Op de spoedeisende hulp

Nu in de winkels: “Op de spoedeisende hulp” van Nederlands bekendste SEH-arts Heleen Lameijer. Een kijkje achter de schermen op de spoedeisende hulp. Spoedeisendehulparts Heleen Lameijer ontmoet voortdurend mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. In haar boek Op de spoedeisende hulp neemt ze de lezer mee achter de klapdeuren van de spoedeisende hulp.

Ze deelt wat ze meemaakt en laat de impact zien van de korte en bijzondere ontmoetingen die ze heeft met allerlei patiënten. Het ene moment werkt ze onder hoogspanning in teams speciaal voor ongevallen of reanimaties. Het andere moment behandelt ze een breuk bij een kind. Ze helpt patiënten, maar wordt soms ook zelf door patiënten en hun verhalen geholpen. Ze neemt beslissingen die levens kunnen redden, maar ziet ook mensen sterven.

Op de spoedeisende hulp

Met haar verhalen biedt Heleen een unieke inkijk in haar leven als dokter, maar ook haar leven zonder witte jas. Belangrijk, omdat compassie en menselijkheid onmisbaar zijn in de professionele zorg, maar vooral ook in de zorg die we allemaal voor elkaar dragen. De bekendste SEH-arts van Nederland deelt in dit boek haar belevenissen en aangrijpende momenten uit een bijzondere praktijk.

Over Heleen Lameijer

Dr. Heleen Lameijer (1987) is spoedeisendehulparts in het Medisch Centrum Leeuwarden en wetenschapper.

Heleen Lameijer boek op de SEH
Daarnaast is zij bekend van haar Instagramaccount @makesciencework en haar gelijknamige bedrijf en website (makesciencework.nl). Ze maakt medisch wetenschappelijke kennis begrijpelijk en toegankelijk door een aanbod van blogs, vlogs en een unieke, volledig online te volgen reanimatiecursus (reanimatiecursus.com).

❥ Volg Heleen via haar website en Instagram | Op de spoedeisende hulp | Mijn dynamische leven als SEH-arts  | Heleen Lameijer | 9789043925150 | € 20,-

 

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.