ORB Soft 'N Slo Squishies Ultra Designerz
Spelen en leren

ORB Soft ‘N Slo Squishies Ultra Designerz | Review

Door Cassandra – Jullie kennen vast allemaal de Squishies nog wel he? De leuke, zachte, kleine figuurtjes waar je lekker in kunt knijpen? Ik dacht eigenlijk dat deze rage al voorbij was, maar daar is dus helemaal niets van waar! De Squishies zijn terug en we vertellen jullie in dit artikel graag meer over de Designerz Soft’n Slo Squishies! Want kijk nou hoe leuk onze donut en narwal Squishies zijn?!

In de afgelopen jaren zijn er heel veel verschillende soorten Squishies op de markt gebracht. Geurende Squishies, grote en ook hele kleine. Voor aan je sleutelhanger bijvoorbeeld. De allernieuwste zijn deze Soft’n Slo Designerz Squishies.

Wat zijn Squishies?

Zoals hierboven al verteld is, zijn Squishies kleine figuurtjes waar in geknepen kan worden. Waarom dat zo bijzonder is? Na het knijpen, keren ze langzaam weer terug in hun originele vorm. Net als bij een stressbal.

Soft 'N Slo Squishie En hoe harder je in de Squishie knijpt, hoe langer het duurt voor hij weer in zijn originele vorm is terug gekeerd. 

Soft ‘N Slo Squishies Ultra Designerz

De Designerz Soft’n Slo Squishies zijn beschikbaar in verschillende grappige vormen: een kat, drol emoji, een konijntje, een beer, een pinguin, een octopus, een donut en de narwal. Die laatste twee vormen, de donut en narwal hebben wij gekregen om de Designerz Squishies uit te proberen.

Soft 'N Slo Squishies Ultra DesignerzWil je ze allemaal zien? Bekijk hier alle verschillende Squishies. Het zijn heerlijk knijpbare Squichies die prachtig zijn versierd met vrolijke kleurtjes en leuke print.  Mocht je nu denken, wat is er nu leuk aan dit hele gebeuren? Dat knijpen, waar slaat dat op? Ik heb werkelijk geen idee, maar kinderen vinden het echt fantastisch! Net als slijm, ook iets wat volwassenen waarschijnlijk nooit zullen begrijpen. 

Vind de 6 verborgen symbolen

Op alle Designerz Soft’n Slo Squishies staan 6 verborgen symbolen. En aan jou de taak om deze symbolen terug te vinden op je Squishy. Best een moeilijke opgave wel.

Designerz Soft’n Slo Squishies

De Squishies staan namelijk boordevol symbolen! Ben jij ook in de ban van Squishies en wil jij op zoek naar de verborgen symbolen? De Designerz Soft’n Slo Squishies zijn oa verkrijgbaar bij Intertoys voor €7,99 per stuk. Dit maakt het meteen een leuk cadeautje om te geven tijdens een kinderfeestje. 

❥ Ben jij #teamdonut of #teamnarwal? Vertel het ons in de comments hieronder of op één van onze social media kanalen. Tot de volgende keer, liefs #TeamPater oftewel: Cassandra en Leia.  

 

 

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.