Review Owen Auto - nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s
Reviews Spelen en leren

Review Owen Auto – nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s

Maak plaats! Maak plaats! Ze komen er aan! Met maar liefst zeven nieuwe collector’s items wordt de Toet Toet Auto’s familie nog meer uitgebreid. Van stoer tot super aandoenlijk, gaan we swingend en zingend het voorjaar in! Helemaal tof zijn de zeven nieuwkomers dankzij het nieuwe themalied van Toet Toet Auto’s. Ze zingen het allemaal uit volle borst mee! 

Voor Finn hadden we al vroeg heel veel Toet Toet Auto’s en wegdelen klaar staan. Dit kwam mede doordat we het bij mijn derde neefje (zoontje van mijn zusje) zagen. Voor Thomas hebben we het nooit gehad. Ik kan me alleen maar voorstellen dat het toen nog niet bestond. Anders hadden we hem dit niet laten missen. Ik denk dat het bij Finn met zijn eerste verjaardag al begon, óf de feestdagen daarvoor. VTech speelgoed hebben we hier in huis wel altijd gehad, dit met name door de kwaliteit en het spelend leren aspect!

Perfect verjaardagscadeau kind

Toet Toet Auto’s zijn een ontzettend leuk verjaardagscadeau om te geven en te vragen. Wanneer ze klein zijn, zullen ze net als Finn met de auto’s kunnen spelen en leren.

Bij allemaal moet je ergens op drukken voordat ze het gaan doen. Dit moeten ze wel ontdekken samen met jou. De liedjes zijn aanstekelijk en nodigen meteen uit tot bewegen. Toen we Owen Auto ontvingen, zat Finn al te swingen terwijl de speelgoedauto nog in de verpakking zat 😉 Kruipende kindjes kunnen al meteen met de Toet toet Auto’s op avontuur over de wegdelen of gewoon, door het huis! In het algemeen zijn de auto’s en dieren geschikt voor kinderen van 1- 5 jaar en ze zijn verkrijgbaar vanaf € 8,95, dus ook een geschikt cadeau voor een klein budget.

Zeven nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s

De bekende Toet Toet Auto’s collectie wordt dit voorjaar uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe autootjes in één keer! Stuk voor stuk collector’s items, deze behendige karretjes en grappige karakters. Klein maar dapper en vooral: vrolijk. Ze zingen, bewegen en zijn altijd in voor een nieuw, zelfverzonnen, verhaal en avontuur.

Beweging en geluid

Wat de nieuwkomers uniek maakt is hun actie-toets voor beweging én geluid. Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor.

Eén voor één zijn ze voorzien van special effects en dat met maar een druk op de knop! Bij Owen Auto bijvoorbeeld, gaat de motorkap open, wanneer je op de actieknop drukt. De eerste keer dat Finn het doorhad vond hij het hilarisch! Behalve dat de motorkap open gaat, hoor je ook het bijbehorende geluidje.

Toet Toet Auto’s – Owen Auto

Hij weet meteen op welk knopje hij moet drukken én nog in de verpakking was hij al heel enthousiast. Hij zat druk mee te swingen met Owen’s liedje.

Zeven nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s

Aangezien “auto” één van de woordjes is die hij kan zeggen (wat ook de reden was dat ik voor Owen heb gekozen), was het de hele tijd; “ootoo, ootoo, toet, toet”. Door op het raampje/gezichtje te drukken begint het toeteren, praten en zingen.

interactieve toet toet auto's - Zeven nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s

“Ik ben Owen, jippiejee, tijd om een ritje te maken”. Elk kind gaat het fantastisch vinden om op avontuur te gaan met Owen. De zachte kleuren maken hem zo schattig. Thomas vindt het vooral leuk dat hij hetzelfde heet als een kindje waar hij mee heeft samengewerkt op school.

Door het praten, dragen de Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef dieren goed bij aan de woordenschat van je kinderen. Ook kunnen ze met de auto’s en dieren rollenspellen spelen. Hierdoor leren kinderen zicht te verplaatsen in anderen en om rekening te houden met elkaar bijvoorbeeld. Mede door rollenspel kunnen ze prikkels, emoties en indrukken verwerken.

Features van de Toet Toet Auto’s

Wees gerust, elk voertuig uit de collectie en elk Zoef Zoef dier heeft een uit knop en een automatische uitschakeling.  Ze worden allemaal geleverd met een demo batterij, dus wanneer ze cadeau gegeven worden en je hebt even geen batterijen, heb je geen verdrietig kind. Fijn van de Toet Toet Auto’s collectie is dat de autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan. Lekker duurzaam! Alle 7 nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s hebben 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes, waaronder het Toet Toet Auto’s themalied.

Toet Toet Auto’s wegdelen

Waarom het nog meer een geweldig cadeau is voor een kind? Er is zoveeeeeeeel van. Je kunt dus een tijdje vooruit met het lijstje. Een goed begin is natuurlijk een set wegdelen waar een voertuig bij zit, maar de auto’s zijn ook apart verkrijgbaar, waardoor je zelf de mogelijkheid hebt om een bijpassend voertuig uit te kiezen . Maar vanaf daar kun je nog veel verder! Hoe meer wegdelen, hoe groter je autobaan.

Toet Toet Auto’s wegdelen

Met de interactieve wegdelen, maak je het spel van je kinderen nog leuker. Een aantal van de wegdelen zorgt dat je Toet Toet Auto gaat praten of zingen, of bij de nieuwe voertuigen, gaan bewegen.  De magische sensor herkenning activeert grappige zinnetjes, vrolijke liedjes en melodietjes. Owen  stelt zich op de wegdelen netjes voor. Ook laten de Toet Toet Auto’s wegdelen hem vragen waar je kindje graag naar toe wil gaan en vertelt hij dat hij het leuk vind om met kindje op avontuur te gaan.

Perfect verjaardagscadeau voor een kind toet auto Owen wegdelen toet toet auto's

Natuurlijk zingt hij zoals gezegd ook een vrolijk aanstekelijk liedje.  De nieuwe auto’s zijn een mooie aanvulling op de eerder verschenen speelsets en ze zijn compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets. Nadeel van de Toet Toet Auto’s ? Ik betrap me er regelmatig op dat ik Kerstliedjes loopt te fluiten door Zoef Zoef Randy het Rendier.  Of vrolijk “Ik ben Harm Hippiebus, ik houd van bloemetjes”, zit te zingen op de fiets naar het werk, als ik de narcissen of krokussen zie bloeien!! Maar je wordt er wél vrolijk van!

❥ Check nu snel  Facebook én Instagram, want ik mag één van de zeven nieuwe Toet Toet Auto’s collector’s items weggeven aan één van jullie! Welke vind jij het leukst?

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

4 Reacties

  1. […] nieuws voor VTech, één van mijn favoriete speelgoedmerken! Vandaag is in Brussel bekend gemaakt, dat ze in de […]

  2. […] ❥ Ben jij ook zo’n fan van Vtech speelgoed? Wat is jouw favoriet? Wij testten de Spring en Speel Kangoeroe, en binnenkort is de review te lezen! Wil je de review over Owen Auto nog eens lezen? Klik dan hier. […]

  3. elisabeth maria martina zegt:

    voor kleinzoon quinnn kom ik graag een kansje wagen, zou te gek zijn als het mag slagen

  4. Marian B zegt:

    Hier een echte fan dus ik doe graag mee. De brandweer vindt hij geweldig dus Bart Brandweer is favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.