Sieraad met geboortebloem of geboortesteen
Fashion en beauty Inspiratie Lifestyle Reviews

Sieraad met geboortebloem of geboortesteen

Door Annick – Wanneer je op zoek bent naar iets persoonlijks denk dan eens aan een sieraad met geboortebloem of geboortesteen. Een sieraad dat kan voor elke gelegenheid, of je nu een cadeautje zoekt voor moederdag, voor een verjaardag of als kraamcadeau, een persoonlijk sieraad is passend voor elk moment.

Wanneer ik op zoek ben naar iets speciaals of een kleinigheidje voor een grote of kleine dame dan kijk ik graag even bij Kaya sieraden rond. Zij hebben voor eenieder wel iets in het assortiment en nog fijner voor elke gelegenheid. Waar de ene persoon blij wordt van een goud of rosé kleurig sieraad en de ander liever zilver draagt zul je bij Kaya sieraden keuze genoeg hebben. De collectie verandert regelmatig waardoor je meestal wel iets passends kan vinden. Het fijne is ook dat als je een bestelling plaatst, deze met zorg wordt ingepakt in een luxe sieradendoosje, met blanco cadeaukaartje en zilverpoetsdoekje. Je kunt het pakketje al binnen 2 werkdagen in huis verwachten.

Goed doel steunen

En wist je dat Kaya van elk sieraad dat verkocht wordt een bedrag doneert aan stichting Eduki? Met het gedoneerde bedrag per sieraad kan een kind in Gambia een week naar school. In deze tijd vind ik dat een heel mooi en warm initiatief.

Boeket bloemen – Sieraad met geboortebloem

Zelf ben ik dol op bloemen, al van kleins af aan. Deze kan je niet genoeg om je heen hebben. Het moment dat mij werd gevraagd wat ik zou uitzoeken op de website van Kaya sieraden hoefde ik niet lang na te denken over welk sieraad dit zou worden.

Boeket bloemen - Sieraad met geboortebloem

Mijn eerste keuze is deze ketting met geboortebloem boeket in sterling silver. Elke maand heeft namelijk een eigen bloem, en achter elke bloem zit een betekenis. Zo kan een bloem bijvoorbeeld staan voor sterk, karakter, puurheid, eenheid, liefde of toewijding. Bij deze geboortebloem ketting  kon ik kiezen voor in totaal vier geboortebloemen, maar ik heb er drie gekozen, van alle drie de kinderen de geboortemaand. Het enige wat je hoeft te doen is de maand in te vullen. Bij Kaya doen ze de rest.

Geboortebloemen – maanden

Tussen de foto’s zit een plaatje waar alle maanden op staan met de bijbehorende bloem zodat je niet compleet verrast wordt welke bloemen het gaan worden en je zelf ook de betekenis waar de bloem voor staat erbij kan zoeken. De drie of vier bloemen worden als een boeketje bij elkaar gegraveerd. Opvallend vind ik dat de lijnen van de bloemen heel netjes zijn gegraveerd en gecentreerd op de zilveren bedel.

Zelf je ketting kiezen

Naast de geboortebloemen kon ik kiezen uit een 925 sterling zilveren of goudkleurig exemplaar en uit drie verschillende soorten kettingen. Ik heb zelf gekozen voor een box ketting, een vierkante schakel.

Zelf je ketting kiezen voor je sieraad met geboortebloem

Deze vind ik zelf net wat mooier bij mijzelf staan. Aan het eind van de ketting zit een verlengstukje van 5cm, mocht je de ketting wat lager willen dragen omdat het mooier staat bij dat ene shirtje dan is ook dat een mogelijkheid.

Sieraden met geboortesteen

Naast de geboortebloemen, zijn geboortestenen een favoriet. Je vindt ze in de webshop toegevoegd bij de geboortebloem sieraden, aan armbandjes, oorbellen en verwerkt in ringen. Mijn keuze is gevallen op de 2 geboortesteen ringen in sterling zilver. Ik zag het als een soort basis. Daar kunnen andere losse geboortesteen ringen aan toegevoegd worden.

Sieraden met geboortesteen

Elke geboortemaand heeft net zoals de geboortebloemen een eigen edelsteen, ook wel een geboortesteen. De edelstenen hebben allemaal hun eigen betekenis. Hierdoor kies je niet zomaar een kleur uit, maar heeft de Swarovski geboortesteen ook een persoonlijke betekenis en draag je de dierbare altijd dicht bij je. De ringen die ik heb gekozen zijn gemaakt van 925 Sterling zilver, maar je kan ze ook kiezen van 18karaats goud of rosé verguld.

Kiezen voor de geboortesteen voor je sieraad

Daarna kan je kiezen voor een geboortesteen. Ook hier zit een afbeelding tussen de afbeeldingen waarop je kan zien welke Swarovski geboortesteen hoort bij welke maand. In de webshop van Kaya zelf hebben ze een blog geplaatst met de betekenis van de geboortestenen, zo hoef je zelf niet ver te zoeken naar de bijbehorende betekenis.

Naast de stenen kan je kiezen voor de maat van de ring. Dit kan een uitdaging zijn, maar ook hier hebben ze aan gedacht. Er zijn speciale meetlintjes te koop voor het opmeten van je ringmaat. Zelf wist ik mijn ringmaat nog, en ik kan je zeggen de maten kloppen precies! De Swarovski stenen zijn mooi helder en netjes geplaatst en wanneer je de ringen samen om doet lijkt het net 1 ring. Wat voor mij weer terugverwijst naar iedereen is uniek, maar samen zijn we één.

Sieraad met geboortebloem of geboortesteen – Om te stralen

De sieraden die ik heb uitgekozen uit de uitgebreide collectie zijn sieraden die ik ook aan een vriendin of zus zou geven. Als kraamcadeautje, voor haar verjaardag of trouwerij. Maar ook op momenten dat ze het wat zwaarder zou hebben en een warme knuffel zou kunnen gebruiken. De geboortebloemen hoeven niet persé te staan voor de geboorte van de kinderen. Dit kunnen ook de maanden zijn van jullie zelf. Maar het zijn ook hele mooie sieraden voor moederdag.

Hoe leuk en speciaal is het om deze gepersonaliseerde sieraden te geven aan je eigen moeder, of om ze gewoon zelf te vragen voor moederdag. Omdat elke vrouw speciaal is en iets verdiend om mee te stralen met een sieraad met geboortebloem of geboortesteen!

Wil jij kans maken op shoptegoed t.w.v. €30,- om zelf unieke persoonlijke sieraden uit te zoeken? Reageer hieronder dan even, zodat ik weet dat je meedoet en laat een geldig e-mail adres achter. Check Facebook en Instagram voor meer winkansen

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

8 Reacties

 1. Marieke zegt:

  Jaaa ik doe heel graag mee! Super tof! ❤️❤️

 2. Marian B zegt:

  Ze hebben er prachtige sieraden. Ik zou graag een persoonlijk armbandje of ketting willen hebben met de namen/initialen van de kinderen. Ik heb al wat rondgekeken, dat gaat vast goedkomen. Nu eerst maar eens proberen te winnen

 3. Iris zegt:

  Oeh, zo mooi! Ik loot graag mee!

 4. Ik doe graag mee voor de geboortebloem.

 5. Anna zegt:

  Geboorteloem ketting met de geboortebloemen van mijn kinderen lijkt mij geweldig

 6. Elizabeth Roosjen zegt:

  Ik zou wel raad weten met de cadeaubon van Kaya sieraden. Ze hebben er zulke prachtige (geboorte) sieraden. Dat worden nog lastig kiezen ❤️

 7. Yvonne zegt:

  Ik doe mee. Fan van Kaya en al vaker getwijfeld voor zo’n geboorte sieraad. Erg mooi

 8. Joyce Laan zegt:

  Ik zou het super tof vinden om een geboortebloem als ketting te hebben. Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.