Siliconen sieraden en bijtringen
Inspiratie Ouderschap

Siliconen sieraden en bijtringen

De eerste dag van het Sinterwinweekend trappen we af met een super leuke webshop met siliconen sieraden en bijtringen. Ben je op zoek naar een sintcadeautje voor een baby, grotere kinderen, jezelf, oma of je dragende zus of vriendin, dan moet je zeker meedoen met deze winactie. In de shop van Kaatje Kidz, vind je namelijk verschillende siliconen artikelen. Van speenkoorden, tot draagkettingen, van setjes tot sabbel en frummel kettingen.

Er zijn een aantal voordelen van Siliconen sieraden en bijtringen voor baby’s en kinderen. Ze zijn perfect als verlichting bij doorkomende tandjes voor baby’s. Ze voorzien in een zuigbehoefte, maar een kindje heeft zo geen speen meer nodig. Ideaal voor de (te) oudere kindjes die nog graag sabbelen. Een bijtsieraad werkt rustgevend bij onrustige kinderen. En niet alleen bij bijvoorbeeld ADHD of autisme, maar ook bij kinderen die het soms ineens iets moeilijker vinden om met tijdelijke prikkels om te gaan. Denk aan deze periode van Sint Maarten, Sinterklaas én Kerst.

Doorkomende tandjes

Siliconen sieraden en bijtringen

Rustgevend

Wanneer Thomas geconcentreerd bezig is, zie ik vaak de rand van zijn t-shirt, of de rits van zijn vest in zijn mond verdwijnen. Ongemerkt, bijna vanzelf. Ik vind het alleen een beetje zonde van zijn kleding. Sommige kinderen uiten dit nog anders, door bijvoorbeeld aan hun nagels te pielen, velletjes los te trekken of nagels te bijten. Dat kan ook zo ver gaan dat het zeer doet. De meeste kinderen bijten en pielen net te ver door. Zo zielig. Hoe fijn is het anders kwijt kunnen wat voor hen een stuk veiliger is.

Over Kaatje Kidz

Het gezicht achter de shop is Monika, 30 jaar oud en mama van een jongen (2013) en een meisje (2016). Ze is al 7,5 jaar getrouwd met haar grote liefde Dave. Sinds 2007 heeft ze 100% WAJONG, een arbeidsongeschiktheidsuitkering voor jonge mensen. Ze is dus ook altijd bij de kinderen thuis geweest tot nu toe. Heel fijn! Maar toch, het begon te kriebelen of ze meer zou kunnen dan dat. Vanuit huis werken zou dan de mooiste optie zijn, omdat ze dan flexibel was qua uren en dat ze zelf haar werk kan aanpassen aan hoe ze zich voelt. Ideaal!

In mei 2016 kwam ze in aanraking met een siliconen bijtketting voor haar dochter. Ze was op slag verliefd. Dit is het! Tijdens hun zomervakantie hebben ze alle ideeën op een rij gezet en gelukkig was er vanuit het UWV hulp om alles op de rit te krijgen (soms is het UWV ook echt fijn ). En toen was daar na maanden voorbereiding in juli 2017 de webshop online!

Siliconen sieraden en bijtringen

Maar waarom was ze zelf op slag verliefd op de bijtketting? Je snapt het waarschijnlijk meteen als je de kralen voelt. Ze zijn zacht, ietwat flexibel. Niet warm en niet koud. Zowel felle als zachte mooie kleuren en vormen. En 100% veilig voor je baby. Dat is natuurlijk het aller belangrijkste wat haar betreft. Daarnaast had ze de ketting voor haar baby gekregen, maar ook haar peuter was er weg van! Hij zit graag met zijn (ondertussen door mama gemaakte) eigen ketting voor de tv te friemelen. Of er op te sabbelen/bijten als hij heel geconcentreerd bezig is.

 

Siliconen sieraden en bijtringen

 

Een aantal van haar producten liggen bij een Kinderpraktijk met een kinderfysio, kinderergotherapeut en logopedist. Zij gebruiken ze tijdens de therapieën voor kinderen die bijvoorbeeld sensorische problemen hebben of moeten leren grijpen, maar ook alles direct in de mond stoppen.

W I N N E N

In het speciale Sinterwinweekend maak je vandaag (tot 24 november) kans op € 15,00 shoptegoed te besteden bij Kaatje Kidz. Voor baby’s, kindjes en iedereen die graag bijt, sabbelt of friemelt!  Dus niet alleen voor bijtsieraden of bijtkettingen, ook voor super schattige kindersieraden!  Wil je kans maken op deze prijs:

 Reageer onder het oorspronkelijke facebookbericht op Mar-JoYa.nl en like het bericht (*verplicht)

✗ Tag een vriendin (* verplicht)
 Like de Facebookpagina’s van Kaatje Kidz en Mar-JoYa voor een extra winkans
✗ Het zou leuk zijn wanneer je het berichtje op Facebook over de winactie deelt

Natuurlijk hoor ik hieronder in de reacties graag wat je van het hele Sinterwinweekend idee vindt, of je meedoet én of je al een idee hebt welk sieraad je uit zou zoeken.

Zachtjes gaan de paardenvoetjes, trippel, trappel, trippel trap. Het is het paard van Sinterklaasje, stippe stappe stippe stap. Trippel trappel jij naar de volgende? Astrid geeft een WOW workshop weg

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

6 Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Natuurlijk is zo’n weekend heel erg leuk. Fijn dat jullie dit steeds verzinnen. Ik zou kiezen voor bijtring of een ketting geweldig zeg!

 2. Ik zou een leuke bijtring uitzoeken voor mijn zwangere zus Chantal, nouja voor haar kleintje dan haha

 3. Liesbeth zegt:

  Gaaf!!! Ik doe graag mee

 4. […] je nog een hele leuke prijs winnen voor het liefste kindje in je leven? Doe dan mee voor shoptegoed van Kaatje Kitz bij Marjo […]

 5. Marian B zegt:

  Dit lijkt me wel voor mijn dochtertje! Ben erg benieuwd. Doe graag mee voor een draagketting.

 6. […] Dit weekend doen wij samen met een groepje hele lieve en leuke mamabloggers/dikke vriendinnen het Sinterwinweekend. Dit weekend kun je dus op meerdere blogs allemaal leuke prijzen winnen! Goed in de gaten houden dus. Ik heb mijn oog al stiekem op de gepersonaliseerde jutezak laten vallen. Hoe leuk is die dan? Of wat dacht je van shoptegoed bij Kaatje Kitz? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.