Home ETEN | KEUKEN TGI Fridays in Utrecht

TGI Fridays in Utrecht

by Marjo
TGI Fridays in Utrecht

Voor iedereen die mij een beetje kent, hoef ik het niet meer uit te leggen. Ik houd van lekker eten. Van te voren kan ik me er als een klein kind op verheugen. Het is voor mij meer dan eten. ’t Is een treat. Dat is ook de reden dat ik er veel van verwacht. Het is vervelend als het dan tegen valt. Gelukkig geldt dat niet voor TGI Fridays in Utrecht, daar is het Genieten met de G van Goodness. De sfeer, het eten en de bediening zijn Great!

Het was niet alleen spannend omdat ik voor het eerst bij een TGI Fridays ging eten, ik zou ook nog eens zes wildvreemde vrouwen ontmoeten. De rol van het nieuw restaurant in Utrecht was dus een belangrijke. Behalve dat het aan mijn verwachtingen moest voldoen, zette het ook de basis voor onze ontmoeting.

American Bar & Grill Restaurant TGI Fridays in Utrecht

TGI Fridays Utrecht  is een American Bar & Grill Restaurant. Whoehoe bar, yihaaa grill. Met mijn voorliefde voor lekkere drankjes en goed vlees,  een restaurant naar mijn hart dus. Wat mij betreft een super keuze van Judith voor onze meeting.

TGI Fridays in Utrecht

Bij binnenkomst was er van mij nog geen oog voor het restaurant, maar de sfeer waar de andere vijf al in zaten, was top! Of dit ook kwam van het restaurant, de bediening en de drankjes die waren geserveerd? Zeker weten.

Cocktails at TGI Fridays in UtrechtNa de knuffels en kussen, zag ik pas goed wat er op tafel stond. De glazen waren formaatje Amerika hoor.  Ik weet nog dat toen ik daar was, ik vol verbazing zag dat zelfs het gras er groter was en die traditie van groot, groter grootst ontbrak hier niet. Dat was ook van toepassing op de toetjes trouwens. Dat waar ik voor uit eten ga, dat waar ik de rest van mijn maaltijden op aanpas! De zalige toetjes!

Drankje doen?

Verliefd als ik was op één van de drankjes die op tafel stonden, kon ik niet anders dan deze ook bestellen. Een Pink Punk Cosmo Martini en alleen daarom wil ik nog eens terug!

TGI Fridays in Utrecht

Een cocktail van Smirnoff, suikerspinlikeur (waar verkopen ze dat in grootverpakking), cranberrysap, ananassap en vers limoensap. Fruit is blijkbaar echt altijd een goed idee! En roze, roze is ook altijd goed.

Vlees, maar ook vis

Zet een groep bloggers bij elkaar en het is genieten. Je kunt namelijk gewoon ongegeneerd met je mobiel zitten aan tafel. Iedere tafelgenoot snapt dat je telefoon ook je camera is en dat je zulke mooie dingen gewoon wilt delen op je social media.

TGI Fridays in Utrecht appetizersOmdat alles op de menukaart fantastisch lekker leek, vroegen we of we van alles wat konden proeven. We kregen een mix van verschillende voorgerechten. Daarna bestelden we nog een aantal voorafjes gecombineerd met twee hoofdgerechten en snoepten we van alle borden.

Nacho's avocado chees TGI FridaysHamburgers met zalm, de lekkerste spareribs, nacho’s en taco’s. En niet te vergeten, de aller- maar dan ook allerlekkerste chickenwings ooit! Geglaceerd met Jack Daniels. Ik zweer je, die MOET je proeven. En ik ben vrij kritisch als het op eten aankomt. Alles moet kloppen. En dat deed het.

Geglaceerd met Jack Daniels at TGI Fridays

Do you want a dessert?

Niet alleen het eten maakt me als een kind zo blij, zoals ik al zei, ik ga voor de toetjes uit etenen dus keek ik als eerste naar de toetjes op het menu. Daar pas ik mijn eten op aan. Er waren een aantal toetjes die mijn aandacht trokken. Dan doe je al iets goed. Ik ben alleen geen ster in kiezen, dat maakt het altijd lastig. Deze keer was de keus wel makkelijk.

TGI Fridays in Utrecht S’MORES PIE

Hoewel de milkshakes lonkten, koos ik voor de S’MORES PIE met een vulling van chocolade-ganache, geroosterde marshmallows en koekjes. Koekjes? Koekjes? OREO’s!  Gelukkig gingen Judithen Cassandravoor de overheerlijke milkshakes. Qua grootte konden we allemaal ongegeneerd mee snoepen!

TGI Fridays in Utrecht

Mini vakantie in Utrecht

Nog iets waar ik van kan genieten is een goede bediening. Ook dat doen ze goed. Nog even en het wordt een ode aan TGI Fridays, maar serieus, ze zijn vriendelijk, behulpzaam en gezellig.  Wat ik (ook best kinderachtig) heel leuk vind, is dat niet iedereen Nederlands is. We spraken dus veel Engels en dan voelt het ineens een beetje alsof je op  vakantie bent! Wie wil dat nou niet.

Daarnaast kun je in Utrecht geweldig shoppen én zijn er zoveel andere leuke dingen te doen! Ik zou graag terug gaan met deze groep meiden en er een weekendje van maken ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

2 comments

Huisvlijt 20 juni 2018 - 09:07

Ik heb inmiddels een oude schoolvriendin gemaild of ze daar wil afspreken. Het lijkt me echt een hele leuke plek!

Reply
Marjo 29 juni 2018 - 20:43

Laat je weten hoe het was én wat je genomen hebt 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.