Home MAR-JOYA Knallend het jaar uit

Knallend het jaar uit

by Marjo
Knallend het jaar uit

Make it a december to remember! En dat is het! Nu al! Dankzij jou groeit mijn blog, heb ik mijn bezoekersdoelen en social media doelen gehaald en leef ik mijn passie en droom. Daarom wil ik knallend het jaar uit! Voor jou! Met heel veel uitroeptekens zie ik nu! Het lijkt misschien een beetje alsof ik voor mezelf blog, ik volg mijn eigen hart en blog vanuit passie, maar jij bent zo belangrijk.

Mar-JoYa is vooral een persoonlijk Mama Lifestyle Magazine waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijk leven, maar je wil inspireren en informeren. En waar ik je op de hoogte wil houden van de strikjes van het leven. Die dingen die het leven net wat leuker, makkelijker of interessanter maken. Strikjes als vakanties of beauty & fashion. Over spelend leren en (prenten) boeken. De berichten maken en delen, waarvan ik denk; dát is echt leuk! Of; dáár had ik zelf van op de hoogte willen zijn. Maar ook de struggles van het moederschap, in het algemeen en die van mij in het bijzonder. Ook mijn eigen dingen komen aan bod. Ik schreef al eens over mijn HSP en in “Dat lucht op” schrijf ik de meest uiteenlopende dingen van me af. Het is dus een combinatie van van alles, net als ik zelf 😉

Mensen leren kennen

Harrie Jekkers heeft een nummer over de cursus mensen leren kennen. Een tikje sarcastisch en ik hou daarvan. Eigenlijk vind ik zelf mensen leren kennen van te voren maar gedoe. Hoeft niet zo nodig. Sheldon Cooper light, zeg maar. Sociaal wat akward. De momenten dat ik dat los kan laten, dan gaat het goed en wat heb ik een fijne mensen leren kennen door het bloggen.

Mensen waarbij ik mezelf kan zijn. Ik heb vriendinnen gemaakt, waarmee ik met een aantal al jaren lief en leed deel en leer mijn lezers steeds beter kennen. Tel daarbij op de lieve collega’s en alle partijen waar ik mee samenwerk die ik online of offline ontmoet. Het maakt me echt oprecht gelukkig! De reacties op Facebook en Instagram vind ik heerlijk, ik hoor graag wat jullie meemaken en wat jullie van dingen vinden. Dank je wel daarvoor!

Kadootjes

Daarom organiseer ik in de aanloop naar Kerst en het nieuwe jaar een Facebook winweek. Ik vind het nu al jammer dat ik helaas niet iedereen blij kan maken, maar een aantal van jullie weer iets leuks toe laten sturen straks maakt me heel blij.

knallend het jaar uit

Het is niet mijn sterkste punt. Het loten neemt veel tijd in beslag en data om mee te doen zijn ineens zomaar voorbij, terwijl het leven voorbij blijft razen.  Mijn goede voornemen voor volgend jaar is dan ook beter plannen! Vergeef me als het nu qua drukte even niet lukt en ik misschien weer op het laatste moment handel. Ik beloof ook niet dat je het voor Kerst in huis hebt.

Meedoen?

Er zal elke dag een winactie online komen. De winactie zelf loopt via Facebook en in elk bericht staat precies wat je moet doen. Daarnaast zal er een blog verschijnen over de deelnemer/het artikel of zal er verwezen worden naar een eerder verschenen blog. Onder dát blog reageren, is noodzakelijk om je deelname af te ronden.

Dus hoe doe je mee met elke actie:

1. Volg de stappen in het Facebookbericht

2. Reageer onder het betreffende blog

Nadat alle winacties online zijn, worden de winnaars bekend gemaakt. Doe dus aan elke actie zo snel mogelijk mee! Hoeveel het er zijn is nog niet bekend, ik heb nog een aantal lijntjes uit staan. Zorg er in ieder geval voor dat je alle stapjes doorloopt! Het gebeurd nog best vaak dat ik een andere winnaar moet loten, omdat er iets over het hoofd gezien is.

Elke Facebook winactie is anders en alle prijzen zijn met veel enthousiasme beschikbaar gesteld en in dit blog zitten een paar kleine verschillende hints. Ik ben daar heel bij mee en trots op. Er zit vast iets voor je bij! Houd het de komende dagen in de gaten. Zaterdag komt het eerste Facebookbericht online! Laten we knallend het jaar uit gaan!


Wanneer je meedoet met een winactie geef je toestemming om je adresgegevens door te geven, zodat een derde partij je prijs kan verzenden. Uiteraard hebben zij zich te houden aan de AVG. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars worden via Facebook bekend gemaakt. Wanneer je niet alle stappen volgt, wordt je uitgesloten van deelname. Facebook is op geen enkele manier betrokken bij deze actie.

Afbeelding woman holding present & New Years Eve door Yulia Grigoryeva

Reacties

reacties

Gerelateerd

5 comments

Elizabeth 18 december 2018 - 06:33

Ohhh zo gaaf je winacties

Reply
Lenny Wibbelink 17 december 2018 - 20:29

Ooh Kaya! Supergaaf

Reply
Ina keijzer 16 december 2018 - 14:03

Eigenlijk moet je kerstboekjes het hele jaar door lezen. Zoomooi en lief.

Reply
Linda Smeets 8 december 2018 - 17:20

Wat leuk! Ik feest gezellig mee.

Reply
elisabeth maria martina 7 december 2018 - 17:41

ik hou wel van een kanlfeestje

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.