Home SPELEN 3D sets COLOURMAZING

3D sets COLOURMAZING

by Marjo
colourmazing 3d kleuren binnen de lijntjes

Joepie! Er liggen nieuwe Colourmazing sets in de (online) winkels. Nou niet allemaal tegelijk naar de winkel, de anderhalf meter geldt nog eventjes maar ik weet zeker dat de mama’s en papa’s die thuis hebben gewerkt, geschoold en gespeeld met de kinderen wel een leuke zinvolle en RUSTIGE tijdsbesteding wel kunnen waarderen! Helemaal in de zomervakantie. COLOURMAZING online bestellen is altijd goed! Vooral de COLOURMAZING 3D sets.

Thomas vind het voor eventjes wel leuk, maar hij tekent liever zijn eigen creatieve ideeën. Elynn is vooral fan! Helaas moest ze even wachten. Nadeel van bloggerkind zijn; je moet wachten tot er tijd is om uitgebreid foto’s te maken. Hoe en waarom deze er steeds bij bleef, ik weet het niet, maar het was fijn om er eindelijk mee aan de slag te gaan. Voor haar was het al een feestje om te zien dat er meer stiften bij zaten, dan bij de eerste set.

3D colourmazing stiftenMet de stiften van COLOURMAZING kan iedereen binnen de lijntjes kleuren! COLOURMAZING toverpennen en -papier maken namelijk van iedereen een ware binnen-de-lijntjes-kleurende tekenkampioen.

3D COLOURMAZING sets

Zet gewoonweg de COLOURMAZING inktpen op het toverpapier, druk de pen lichtjes in en zie hoe de inkt op magische wijze zich verspreidt. Maar let op! Als je te hard in de pen knijpt vloeit er meer inkt uit de pen en kunnen de toverlijnen op het toverpapier de inkt niet altijd tegenhouden.

draak colourmazingKen jij jouw eigen kracht en lukt het jou om de controle te houden over de toverinkt? Maak de allermooiste COLOURMAZING ontwerpen daarnaast nog mooier door kleuren te mengen en het helemaal naar jouw eigen smaak in te kleuren. Weet jij welke kleur je krijgt als je blauw en geel mixt? Probeer het maar eens! De thema’s van de drie nieuwe COLOURMAZING sets zijn gericht op fantasie en illusies.

3D Magical Adventure

Wij mochten een 3D Magisch Avontuur Set van Colourmazing uitproberen.  Creatief kleuren, met nét een beetje meer. Een uniseks box met zes tover-inktpennen en vier 3D kleurplaten die je eerst inkleurt en daarna tot een 3D kunstwerk kan knutselen! Voor jongens én meisjes.

colourmazing 3D draakKnutselen en kleuren, de twee grootste hobby’s van mijn meisje, een ideale combinatie dus. Ook fijn voor in de vakantie. Ik vind het leuk om samen iets met mijn kinderen te doen, maar ben geen bezigheidstherapeut. Het is genieten wanneer ze iets voor zichzelf kunnen doen. Dat maakt deze set zo leuk. Zijn ze klaar met kleuren, zijn ze nog niet klaar. Dan begint het knutselen en  kunnen ze nog even vooruit. Zalig. Een draak vingerpoppetje of een 3D elfje en een phoenix om avonturen mee te beleven.

resultaat 3d colourmazing nieuwe set

Maar het leukste van alles vind ik dat we met elkaar bij de grote tafel, ieder ons ding doen, maar toch samen zijn. En ik moet eerlijk zeggen; ik had best zin om een potje mee te kleuren. Het ziet er zo leuk uit.

❥ Zoek jij liever het avontuur op met de Avonturen Reis Set of de Colormazing Travelset – Onderwaterwereld? De Colourmazing Reis Sets zijn lekker compact en perfect om mee op reis te nemen dus, maar ook ideaal voor een echt staycationpakket voor kinderen! Colourmazing is geschikt voor kinderen van 6 tot circa 8 jaar en origineel creatief verjaardagscadeau. 

 

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.