Home REVIEW Disney Deluxe Style Mulan • Review

Disney Deluxe Style Mulan • Review

by Marjo
Disney Deluxe Style Mulan | Review

In een eerder blog vertelde ik al over de nieuwe Disney Princess poppen! Een serie fashiondolls om heerlijk mee te spelen. Wij ontvingen Disney Deluxe Style Mulan en ik ben weg van d’r. Ze gaat ook al helemaal mee in het spel met alle andere barbies, maar qua stijl steekt ze er met kop en schouders boven uit hoor! 

In de verpakking vind je: een Disney Deluxe Style Mulan Modepop, een waaiervormige handtas, schoenen die uit kunnen en een bloemenband. De andere poppen kunnen met een gerust hart de accessoires en kleding van Mulan lenen. Je kindje kan Mulan ook een heel andere stijl geven met de eigen poppenkleertjes. De schoentje zijn niet uitwisselbaar, de voetjes van Mulan zijn groter dan de poezelige barbievoetjes.

Disney Style serie

Het leukste aan de poppen van de Disney Style serie vind ik de gewrichten in de polsen en de ellebogen. Niet zozeer om haar de mooiste poses aan te laten nemen, vooral omdat het dan echter lijkt wanneer je haar dingen laat doen. Of wanneer je haar tasje om haar arm hangt. Het zijn de kleine dingen….

Disney barbiepop Mulan

De fantasiewereld van kinderen is zo ongeremd, maar dit brengt net iets extra’s. Doordat ze meer kan, zullen kinderen haar meer avonturen laten beleven.

Review Disney Deluxe Style Mulan 

De pop én kleding zijn werkelijk prachtig en netjes afgewerkt. Het plastic van het tasje is buigzaam, dus het handvat en de decoratie aan de onderkant zal niet snel afbreken.

accessoires disney Mulan

Ook de schoenen zijn buigzaam, maar van een goed kwaliteit. De kleding ziet er kwetsbaarder uit dan het aanvoelt. Zelfs de organza achtige overjurk, waarvan ik bang was dat het zo zou scheuren.

accessoires disney Mulan

De moderne jurk met een stijl die geïnspireerd is op de wereld van Mulan heeft een strikje!! Dat de wimpers ook echt haartjes zijn, dus dat de pop überhaupt wimpers heeft, maakt het helemaal af!

Het materiaal van de pop is voelt ondanks het materiaal, zachter dan de gemiddelde plastic lichamen, maar is wel stevig, waardoor de pop lang mee zal gaan. Mijn dochter speelt met mijn barbies, hoe mooi dat haar kindje met haar speelgoed kan spelen, wanneer dat er van zou komen.

accessoires disney Mulan

Alle prinsessen hebben een eigen verhaal en het verhaal van de dappere sterke Mulan past precies bij Elynn. Vaak dapper genoeg en soms een voorbeeld nodig!

Kans maken op één van de poppen (verrassing welke) uit de Disney Deluxe Style serie? Check dan snel de Facebookpagina van Mar-JoYa.nl!


Reacties

reacties

Gerelateerd

11 comments

Kim Denayer 2 februari 2020 - 10:11

Voor de mooie Mulan pop dus

Reply
Lotte N 28 januari 2020 - 20:58

Super leuke actie!

Reply
Marij Brand 28 januari 2020 - 15:36

Super leuk voor m’n dochtertje die dol is op prinsessen

Reply
Penelope 28 januari 2020 - 21:36

Supergave actie en zou heel erg keuk zijn voor onze twee stiere meisjes deze stoeren Mulan pop. Jomgste is 2 maart jarig dus doe heel graag mee! ❤❤❤❤

Reply
Mark 30 januari 2020 - 19:30

Valt zeker in de smaak hier

Reply
Yvonne 30 januari 2020 - 19:32

Te gekke actie!

Reply
kimberley van Ravenswaaij 28 januari 2020 - 12:36

Wauw dit is wel echt een hele mooie Mulan. Ik ben zelf een groot Disneyfan en onze kinderen groeien er ook mee op, dit zou dus geweldig zijn voor onze dochter!

Reply
Claudia Diependaal 2 februari 2020 - 22:55

Wow wat een knapperd! Ik loot dan ook met veel plezier mee voor onze kleindochters!

Reply
elisabeth maria martina 28 januari 2020 - 08:40

wat een prachtig exemplaar, verras kleindochter lise maar

Reply
Marian Zw 28 januari 2020 - 06:31

Wat een prachtige jurk! Ik denk dat mijn dochter ook weg is van deze pop! Ik maak graag kans

Reply
Kim Denayer 2 februari 2020 - 10:09

Wat een leuke fb pagina heb jij, zal deze graag volgen . Ik waag mijn kansje voor de mooi Mulan pop, mijn metekindje zou er helemaal gek van zijn. groetjes Kim

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.