Bouwen met Bla Bla Blocs
What's new

Bouwen met Bla Bla Blocs

Een van mijn favoriete speelgoedmerken blijft zich vernieuwen! Zo mooi om te zien. De insteek van spelend leren van VTech spreekt me ontzettend aan. Want vertel me, en ik vergeet het weer. Leer me en ik onthoud het misschien, maar betrek me en ik leer! Welk speelgoed je het ook over hebt, er is een leerzaam aspect. VTech introduceert nu in navolging op eerder verschenen bouwsets nu het ware pronkstuk van de collectie: Bouwen met Bla Bla Blocs Boerderij!

De set bestaat uit 15 dubbelzijdige, interactieve blokken én 35 bouwblokken en andere accessoires. En dan is er werk aan de winkel voor onverschrokken bouwers! De kleintjes (van 1,5 tot 5 jaar) kunnen in fantasie, doorzettingsvermogen, inzicht en behendigheid volledig losgaan. Misschien eerst met een beetje hulp van papa of mama en met het bouwvoorbeeld erbij.

Bla Bla Blocs Boerderij

De beloning is geen statische boerderette om naar te kijken, maar een boerderij om mee te spelen, een die écht tot leven komt en waar verhalen groeien. Waar fantasie kan groeien en creativiteit zich ontwikkelt. Met 2 knipperende lichtjes, 4 gezongen liedjes en vele grappige geluiden en melodietjes, kunnen de kinderen zich tijden vermaken. VTech introduceert nu in navolging op eerder verschenen bouwsets nu het ware pronkstuk van de collectie: Bouwen met Bla Bla Blocs Boerderij!In alle eerlijkheid lukt het niet altijd, maar die momenten dat we samen op de grond zitten en lekker bezig zijn, vind ik altijd heerlijk! Ik speel niet altijd mee, laat ze hun eigen gang gaan. Speel ik wel mee, probeer ik zo veel mogelijk hun verhaal te volgen. “Kijk mama, dan was jij het schaapje en ik het paardje en gingen we samen aan het werk”.

Interactief speelgoed

Voor de ontwikkeling van speelgoed maakt VTech gebruik van panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo kan VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten maken. Dankzij de interactieve techniek die de makers van VTech in de Bla Bla boerderijblokken of Bla Bla Blocks verstopten, wordt spelen geen minuut voorspelbaar of saai. Groenten, fruit en uiteraard alle dieren op de boerderij reageren namelijk als de kleine boer of boerin met hen aan de slag gaat. Dankzij geluid, liedjes, zinnetjes en lichtjes ontdekt het kleintje spelenderwijs alles over leven op de boerderij, maar ook over etenswaren, letters, kleuren en cijfers. Je wilt niet weten hoeveel VTech liedjes ik inmiddels uit mijn hoofd ken. Ongemerkt loop ik ze na een ochtend spelen, zelfs nog te neurien in de winkel bij de boodschappen.

Duurzaam

Natuurlijk zorgde VTech ook deze keer voor een stevige, duurzame uitvoering. Dit is speelgoed dat wel tegen een stootje kan, zodat ook volgende generaties boertjes en boerinnetjes er later nog eindeloos mee kunnen spelen en leren. Voor de ouders fijn om te weten dat het volume regelbaar is en er een automatische uitschakeling op zit.

❥ Ben jij ook zo’n fan van VTech speelgoed? Wat is jouw favoriet? Wij testten de Spring en Speel Kangoeroe, en binnenkort is de review te lezen! Wil je de review over Owen Auto nog eens lezen? Klik dan hier.


Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.