Cadeautips voor een man
Inspiratie

Cadeautips voor een man

Met de feestdagen in het vooruitzicht kun je geen inspiratielijstjes genoeg hebben dacht ik zo. Een vervolg lijstje met cadeautips voor een man mag dus niet ontbreken. Ik vind het niet heel lastig om een cadeau voor een man te verzinnen, maar soms wil je iets originelers. Mijn ervaring is dat de meeste mannen van praktische cadeaus houden en dat standaard best origineel kan.

Vandaag zet ik daarom nog een aantal cadeautips voor een man op een rijtje. Het is echt niet erg om met de standaard cadeautjes voor een man aan te komen. Van sommige dingen kunnen ze gewoon niet genoeg hebben en anderen kun je best in een origineel jasje steken. Wacht dacht je bijvoorbeeld van de oude vertrouwde sokken. Hoe vaak raak je de ene niet kwijt, waardoor je de ander uiteindelijk ook maar weggooit? Met dit oude vertrouwde mannencadeau geef je nu een gaaf paar én tegelijkertijd steun je meteen een goed doel.  Met de aanschaf van Alzheimer SOCKS geef je niet alleen super originele sokken, maar steun je ook onderzoek.

Wist je dat 1 op de 5 mensen alzheimer of een andere vorm van dementie krijgt? De twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben.

Nog meer cadeautips voor een man

Een ander vertrouwd cadeau voor een man is een overhemd. Je zorgt er zo zelf voor dat je man, broer of neef er goed uitziet. Zorg dat je niet met zomaar een overhemd aan komt, een kwalitatief goed overhemd is tijdloos en kan op verschillende manieren worden gecombineerd.

Op overhemden.com zoek je makkelijk op maat, merk of kleur. Behalve een ruime keus in modellen en fit, hebben ze ook een ruime keus in verschillende merken.  Je vindt er onder anderen Olymp shirts.  Het Duitse merk heeft de grootste collectie overhemden met verschillende pasvormen, van een moderne fit, tot uiterst getailleerd. Op die manier is er voor elke man een overhemd te vinden. Van elk overhemd wordt de afwerking handmatig gecontroleerd.

Cadeautips voor een man

Met een Olymp mannenoverhemd geef je dus niet zomaar iets weg. Doordat de collectie zo ontzettend groot is, is elke kleur vertegenwoordigd. Dat maakt het bijna onmogelijk dat er niet bij zit. Het voordeel van een overhemd kiezen voor een ander, is dat je diegene eens uit zijn comfortzone kan halen en dat maakt het juist een gewaagd cadeau voor een man. René ontving het Olymp Overhemd Nougat Bruin uit de Level Five collectie met een  New York Kent boord in Body Fit uitvoering. Een kleur die hij zelf niet snel gekozen zou hebben, maar wat een prachtige tint is voor het najaar!

Stoere en stijlvolle sieraden

Misschien iets waar je bij een man niet meteen aan denkt, maar juist de feestdagen in december zijn heel geschikt om stijlvolle mannensieraden te geven.

Stoere en stijlvolle sieraden

Je kunt tegenwoordig uit steeds meer verschillende soorten sieraden kiezen. Van stoere vintage horloges tot robuuste armbanden. Wanneer je kiest voor een robuust sieraad in neutrale kleuren, dan past het overal bij. Voor wat meer informatie over wat past, kun je natuurlijk ook spieken wat de ontvanger misschien al aan sieraden heeft.

Welk cadeau geeft jij het liefst aan je partner en heb je nog meer oude vertrouwde cadeautips voor een man ♥ 


Afbeeldingen man via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.