Happy Birthday met Netflix
Inspiratie

Happy Birthday met Netflix

Misschien loop ik enigszins achter, maar mijn kinderen lieten me vanmorgen toch zoiets leuks zien! Speciale verjaardagsfilmpjes voor een Happy Birthday met Netflix. Of het bij jouw kinderen ook zo werkt weet ik niet, maar die van mij hebben een aantal heel erg favoriete tekenfilms. Zelfs Finn wordt van het ene filmpje blijer als van het andere. Voor Finn bepalen wij nog, maar de kinderen stemmen vaak samen een af wat ze gaan kijken.

Inmiddels weten ze dondersgoed wat ze wel en wat ze niet mogen kijken. Sommige filmpjes mogen ze niet zien omdat ze er gewoon te jong voor zijn. Andere filmpjes bevatten zo veel geweld, of rare beelden dat ik ze niet geschikt vind. Doordat ik ze uitleg waarom, kunnen ze het zelf nu aardig goed inschatten. Nieuwe filmpjes kijk ik voor de zekerheid wel even mee, maar ze beslissen zoals gezegd, zelf al heel goed wat past. En soms stel ik mijn mening bij, wanneer ze zelf uitleggen waarom ze iets leuk vinden.

Favoriet blijft heel lang favoriet

Mijn kinderen hebben wel de neiging om één bepaalde serie tot in den treure te kijken. Bij voorkeur ook steeds dezelfde aflevering. Niet één dag, maar dagen lang. Zo ken ik dus verschilldende begintunes al aardig uit mijn hoofd en kan ik een aantal afleveringen van True, Wordparty, Lego Ninjago, Lego Friend, Pokemon en Beatbugs dromen.

Happy Birthday met Netflix

Super leuk is het dat je jouw kind blij kunt maken met een heel speciaal filmpje op zijn verjaardag, mocht hij het zelf nog niet ontdekt hebben. Ach, en anders is het wanneer het echt haar verjaardag is, nog steeds leuk. De favoriete karakters zingen een speciale verjaardagsgroet en het lijkt alsof deze speciaal voor jouw eigen Beatbug, Ninja of LEGO Friend gemaakt is. Want een kinderverjaardag, blijkt geen piece of cake te zijn. Voor een goed begin hoef je nu alleen nog maar op birthday te zoeken op Netflix.

Happy Birthday met NetflixBron: Netflix

De filmpjes zijn korte verhaaltjes van hun favoriete Netflix karakter, speciaal over en voor verjaardagen. Sommigen compleet met verjaardagstaart en in allemaal wordt er gezongen voor de jarige. In de filmpjes is het feit dat de naam niet gezongen kan worden heel simpel opgelost, daardoor blijft het lijken alsof het fimpje speciaal voor de jarige gemaakt is.  In totaal zijn er 15 video’s, onder anderen:

My Little Pony

Zei iemand daar ‘verjaardag’? Fluttershy en Pinkie Pie hebben speciaal voor jou een feest georganiseerd. Iedereen in Equestria wenst je een prettige verjaardag!

Bron: Netflix

Wordparty

De baby’s zijn helemaal enthousiast omdat je jarig bent! Franny, Bailey, Kip en Lulu komen speciaal voor jou een heel bijzonder liedje zingen.

Word Party is een Netflix Original serie over vier schattige, geanimeerde babydieren die ze zingen, dansen en spelen. De show nodigt de kleintjes onder ons uit om de babydieren nieuwe woorden te leren, maar vooral ook om zelf woordjes te leren.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu – Gelukkige verjaardag!

LEGO Ninjago-helden Kai, Zane, Jay en Cole willen je feliciteren met je verjaardag, maar ze hebben daarvoor al hun Spinjitzu-vaardigheden nodig!

Deze hebben we vandaag al even gekeken en ik moet zeggen, onwijs leuk! De flauwe humor toverde een glimlach op ons gezicht. De kinderen zijn momenteel allebei groot fan van de LEGO ninja’s en spelen dit zodra de televisie weer uit gaat vol overgave binnen en buiten na. Zelfs op het schoolplein spelen ze afleveringen van Ninjago én af en toe maakt Thomas een grap uit de shows op precies het goed moment. Heerlijk!

Beat Bugs

Als je jarig bent, mogen de Beat Bugs zeker niet ontbreken. Zij zingen je toe met een feestelijk Beatles-liedje!

Beatbugs
Bron: Netflix

Beat Bugs volgt vijf kleine insecten die samen belangrijke levenslessen leren. In een grote tuin beleven de vrienden spannende avonturen op de tonen van legendarische Beatles-muziek.  Iedere aflevering zit vol met een aantal swingende Beatles-songs gezongen door bekende artiesten als P!nk, Aloe Blacc, Robbie William, Eddie Vedder en Sia. Beat Bugs. Kids verwonderen zich kijken naar deze heerlijke serie vol avonturen en  muziek.

Voor de hele familie

Dat Netlix voor het hele gezin is, lieten ze al zien met de Bedtimestories (speciale filpjes van vijf minuten voor het slapengaan om de treuzelkontjes te motiveren. Ook de Netflix New Years Eve Countdown filmpjes waren een mooi trucje om kinderen naar bed te krijgen op Oudejaarsavond, door ze een beetje voor de gek te houden en nu maken ze ook jarig zijn nog een stuk specialer!


Bron: Netflix

Check Netflix.com/Birthdays om te zien welke er precies beschikbaar zijn.

En de dag begint niet alleen met het favoriete karakter, maar ook met een rustmomentje. Dat moet toch heel speciaal voelen en voor je jarige een beetje stress van de dag halen? Met welk filmpje zou jouw jarige het liefst  zijn Happy Birthday met Netflix beginnen denk je ♥

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.