Internet only voor thuis het nieuwe normaal
Budget en besparen Inspiratie Lifestyle

Internet only voor thuis het nieuwe normaal

Steeds meer mensen om mij heen hebben alleen een internet abonnement thuis en geen tv-abonnement met vaste telefoon meer. Sinds de lockdown zijn de streamingdiensten als paddenstoelen uit de grond geschoten. Ik denk daarom dat internet only voor thuis het nieuwe normaal gaat worden. Waarom? Ik geef je graag vijf redenen ervoor!

Mijn schoonzusje had het al jaren. Alleen internet en verder niks. Ik keek haar altijd een beetje vreemd aan, want wie wil er nou niet lekker op de bank hangen en dan zappen langs de kanalen, het nieuws kijken en je favoriete serie volgen? Tot ik besloot om meer informatie te zoeken over dit onderwerp.

Steeds meer mensen om mij heen namen alleen een internet abonnement voor thuis. Dan is het misschien toch niet zo raar als ik dacht en was het geen slecht idee van mijn schoonzus. Vooral tijdens de lockdown leek het steeds vaker voor te komen. Maar hoe en waarom hebben die mensen alleen internet en verder niks?

Internet only en verder niks

Zoals gezegd ben ik me erin gaan verdiepen. Vrienden heb ik gevraagd waarom ze alleen voor internet kiezen en dus niet voor tv en een vaste telefoonlijn. Het antwoord was vrij simpel.

Het is goedkoper en ze deden eigenlijk alles al via internet. Juist door die antwoorden ben ik meer gaan nadenken. Die vaste telefoonlijn gebruiken wij inderdaad ook al jaren niet meer, maar zit gewoon nou eenmaal in ons abonnement. Nooit over nagedacht, het was zoals het was. Wie weet zou het schelen als we niet meer kiezen voor tv kijken zoals vroeger. Tegenwoordig kan je immers ook via internet tv kijken en heb je ook genoeg streamingdiensten waar je series en films op kan zien. Waarom zou je meer betalen als het ook minder kan? En hoeveel minder zou je betalen met internet only?

Vijf redenen waarom je genoeg hebt aan een internet only

In het kort zijn er vijf redenen waarom je genoeg hebt aan internet only. (Bijna) iedereen heeft een mobiele telefoon. Daardoor is de vaste lijn overbodig geworden. Dit hoeft niet bij je abonnement te zitten!

Vijf redenen waarom je genoeg hebt aan een internet only

Er zijn genoeg streamingdiensten waar je de nieuwste series en films op kan zien. Heb je internet dan kan je dit gewoon op de tv bekijken! NPO 1,2 en 3 kun je gratis online kijken! Bellen kan ook via het internet. Denk maar aan Skype of WhatsApp. En niet onbelangrijk; het scheelt je geld op je abonnement!

Ga jij ook voor een internet only?

Per maand zou het ons ongeveer €30,- schelen. Dat is best wel een hoop geld. Maar daar gaat het abonnement voor Netflix dan nog vanaf. Hoe of wat je ook doet een internet only gaat je echt een hoop geld schelen. Zeker als ik dit uitreken per jaar. Het grootste gedeelte zitten wij namelijk op Netflix, dus ik denk dat bij ons de keuze is gemaakt. Ik verwacht inderdaad dat alleen internet voor thuis het “nieuwe normaal” gaat worden.

❥ Wat voor abonnement hebben jullie thuis? En heb je ook veel mensen om je heen die only internet hebben? Ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk het “nieuwe normaal” gaat worden.

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.