Zakelijk

Kindercadeaus perfect voor Kerst

Dat VTech bij ons voor veel speelplezier zorgt is wel bekend denk ik. Van de huppelende speelgoed kangoeroe tot alle Toet Toet Auto’s en DJ Loco van Cory Carson. Finn geniet er elke week wel van. VTech heeft natuurlijk speelgoed en interactief speelgoed voor verschillende leeftijden. Vandaag zetten we een paar kindercadeaus perfect voor Kerst van VTech op rijtje. Laat de feestdagen maar komen, wij gaan spelend de donkere dagen tegemoet! 

Het grote voordeel van het speelgoed van VTech vind het dat elk stuk kinderspeelgoed ook een educatief en/of interactief aspect heeft. Interactief maakt speelgoed extra leerzaam en laat kinderen vaak bewegen. Educatief kan zoveel verschillende variaties hebben. Het stimuleren van de motoriek, het uitdagen om te leren en het onbewust leren waardoor het beter blijft hangen.

VTech wannahaves voor de feestdagen!

Voor Sinterklaas kreeg Finn de heerlijke interactieve Cory & Chrissy. Zo schattig en perfect bij DJ Loco en zijn mengtafel. De Toet Toet Auto’s Cory en Chrissy die daarbij zitten zijn niet interactief, dus nu heeft hij ze allebei.

toet toet autos stuntpark, Kindercadeaus perfect voor Kerst

Het Tornado Stuntpark is het domein van Sam Stuntauto, die met gevaarlijke snelheid de bochten door omlaag scheurt en onderweg maar liefst vijf keer een Magische Sensor passeert, waarop hij met minstens 40 liedjes, zinnetjes en melodietjes reageert. Tornado Stuntpark is door echte slimmeriken zelf om te bouwen tot een compleet andere set. Toet Toet Auto’s in de lucht en door de bocht.

Kindercadeaus perfect voor Kerst voor de kleintjes: Magische Baby Eenhoorn

Vriendschap sluiten en spelenderwijs behendig in taal  worden. De Magische Baby Eenhoorn laat kleintjes (1-4 jaar) kennismaken met kleuren, vormen en taal.

Haar geheim zijn de amuletten die op de hartjes op haar lijfje kunnen worden gedrukt en reacties veroorzaken. Zo oefent jouw kleintje op eigen kracht Nederlandse en Engelse woordjes en zinnen, ook klinken er liedjes en geluiden. De eenhoorn beweegt haar vleugels en zet haar hoorn in het licht. Eenhoorns blijven een magische aantrekkingskracht houden! Net als dino’s en puppy’s trouwens.

Van prehistorie naar de toekomst; Switch & Go Dino’s

Lonn Pteranodon (de grootste), Roxx Triceratops (de sterkste), Scott Spinsaurus (de snelste) en Jaxx T-Rex (de tweebenige) hebben bijzondere kwaliteiten en een LCD-scherm waarop humeur is af te lezen.

Switch & Go Dino’s

In een oogwenk switchen ze van dino naar voertuig, in voorkomen en tijd, van prehistorie naar toekomst. De Switch & Go Dino’s (4+) komen namelijk echt tot leven, brullen, spreken, bewegen en schieten met licht. En minstens zo leuk: het blijken stuk voor stuk unieke karakters, dus collectors items te zijn.

Praat & Leer Puppyvriendje

Ondeugend maar ook heel schattig is het Praat & Leer Puppyvriendje (voor kinderen van 1-5 jaar). Met zijn flaporen en grote puppyogen steelt hij ieders hart, zodra hij begint te praten en zingen ben je verkocht. Dit puppy-vriendje kopieert en herhaalt wat er wordt gezegd, kent liedjes, verhaaltjes en muziekjes en zijn grote puppyoren bewegen heen en weer mee.

Kindercadeaus perfect voor Kerst; Duikel & Draak Waterpark

Eyecatcher in de nieuwe collectie van de ZoomiZooz familie word je niet zomaar, daarvoor moet je precies de juiste skills in huis hebben.

En laat het nieuwe Duikel & Draak Waterpark inclusief drie nieuwe ZoomiZooz vriendjes nu van al deze skills zijn voorzien. Nieuwkomers Evi Eenhoorn, Naomi Nijlpaard en Peggy Pinguïn blijven maar tuimelen in de kleurrijke, fantasievolle attractie die het niet slecht zou doen in een pretpark. Met de schildpad-lift omhoog en op het bolle bibsje omlaag, opnieuw en opnieuw!

Familie Carson Huis

De makers van VTech trokken voor dit Cory Carson familie huis alle registers open, zodat de verhalen die de Carson’s meemaken op Netflix meteen thuis nagespeeld kunnen worden.

Cory Carson huis

Naast PlayZone-locatie is het huis ook voorzien van een Magische Sensor, waardoor alle voertuigen uit de Cory Carson collectie worden herkent. Elke ruimte van het huis is voorzien van volledig ingerichte kamers, waardoor verhalen groeien en interactie tussen de Carson’s geen moment stil.

Gadget met spraakbesturing

Deze gaat op de lijst van mijn dochter ga ik vanuit! De Kidi Smart Glow Art. Een gadget met spraakbesturing zoals Google Play is een lichtbox voor de kinderkamer, met een magische glow in 10 verschillende kleuren, maar ook met 20 verschillende lichteffecten.

Gadget met spraakbesturing

Je kunt er spelletjes mee spelen, de toekomst laten voorspellen, keuzes bepalen, naar grapjes luisteren en raadsels oplossen. En spelenderwijs je woordenschat uitbreiden. Met de bijgeleverde magische stiften geef je jouw Kidi Smart Glow Art ook nog eens persoonlijke touch.

Geef jouw wereld magie met de Kleurrijke Sparklings

Grote ogen, een uiterlijk dat je doet smelten en een magisch amulet waarmee ze van kleur veranderen heeft het drietal sowieso.

Kindercadeaus perfect voor Kerst, Geef jouw wereld magie met de Kleurrijke Sparklings

Zo geven kinderen tijdens hun spel met de Sparklings kleur aan hun vriendjes, hun verhalen en de dag. Penelope, Foxy en Stella verschieten van kleur door een simpele aanraking van het kind. Zo krijgt Penelope kleur op haar ogen, kuif en staart. Fozy op haar ogen, oren en haar. En Stella op haar ogen, vleugels en hoorn.

❥ Zijn jij en jouw kindjes ook zulke VTech fans? Welk speelgoed (eventueel uit het lijstje kindercadeaus perfect voor Kerst) is bij jullie favoriet? En doen jullie aan cadeautjes onder de kerstboom?

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.