Nieuw merk van Prénatal voor de allerkleinsten
Kindermode Ouderschap Shoppen What's new

Sweet Petit Mini

Sweet Petit heeft er een een klein zusje bij: Sweet Petit Mini. Sweet Petit is een merk wat inmiddels al 7 jaar bestaat en collecties uitbrengt die exclusief te koop zijn bij Prénatal. Kenmerkend voor dit merk zijn de tijdloze kwaliteit en het slow living gevoel wat voorop staat.

Slow living is [helemaal van nu],  een levensstijl waarbij men de nadruk legt op kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat om het nemen van de tijd voor dingen die echt belangrijk zijn, zoals gezinsleven, relaties, gezondheid en persoonlijke groei. Het betekent ook het afstappen van de druk van een snelle, drukke en materialistische levensstijl. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld minder tijd besteedt aan werk, meer tijd neemt voor ontspanning en het genieten van de kleine dingen in het leven. Het is een manier om een meer evenwichtig en tevreden leven te leiden. Dit is ook terug te vinden in de collectie voor de allerkleinsten van dit nieuwste familielid.

Sweet Petit Mini // Nieuw merk van Prénatal voor je newborn

De collectie is mooi, rijk en kwalitatief. De inspiratie voor de collectie komt uit de natuur en zorgt daardoor voor een natuurlijke look en feel.

In tegenstelling tot de seizoensgebonden fashioncollecties van Sweet Petit, is er bij Sweet Petit Mini gekozen voor een langlopend totaalconcept. Dit betekent dat de collectie naast fashion ook uit knuffels, badtextiel en beddengoed bestaat. Ook dit concept is exclusief in de winkels en webshop van Prénatal te koop.

Slow fashion staat centraal
Sweet Petit Mini is een lifestylemerk voor de allerkleinsten dat zich richt op slow fashion. Het merk is gender neutraal, vindt zijn inspiratie in de natuur en is verfijnd.

Slow fashion staat centraal

Hoewel de kleding voor de kindjes bedoeld is, zijn het uiteraard de ouders die de kleding kopen. Ouders die waarde hechten aan mooie kwaliteit en graag duurzame keuzes maken. De collectie is dan ook gemaakt met 77-100% biologisch katoen. Het merk Sweet Petit Mini straalt een gevoel van rust uit en is ontworpen met het oog op de toekomst. Kleding die je nu koopt is volgend jaar ook nog prachtig en trendy om te dragen.

Design en collectie
In de collectie van Sweet Petit Mini vind je in ieder geval een aantal essential items terug die het gehele jaar door goed te dragen zijn. Denk hierbij aan de rib items die in drie kleuren verkrijgbaar zijn en zowel als set te shoppen zijn, als onderling mooi kunt combineren.

Design en collectie

Daarnaast zullen een aantal items per seizoen wisselen – zoals dit seizoen de breisels met een klein spikkeltje in taupe en ecru.

Zoals we gewend zijn van de newborn collecties van Prénatal is er veel aandacht voor fijne features. Zo zie je weer de overslag bij de shirtjes en de leggings bevatten geen naden voor een comfortabele fit. De details in de kleding zijn rustig maar wel verfijnd. Denk aan een button met ingestanste ster, een flagtagje, borduur en houten knoopjes.

Lifestyle concept
Met de uitbreiding van Sweet Petit Mini is gekozen voor een totaal lifestyle concept. Je shopt niet alleen fashion, maar ook bijpassend bad textiel, beddengoed en mooie soft toys die een aanvulling zijn op de collectie.

❥ Ook voor deze items komt de inspiratie uit de natuur. Hiermee kleed je het hele kamertje van jouw kleintje aan in stijl.

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.