Persoonlijke kerstkaarten online bestellen
Feest Lifestyle

Persoonlijke kerstkaarten online bestellen

Ieder jaar is er weer het goede voornemen om meer attent te zijn en onze dierbaren een kerstkaart te sturen. En ieder jaar vliegen die laatste weken van het jaar weer voorbij, zónder die kaartjes daadwerkelijk op de post te doen… Hoewel een handgeschreven kaartje naar mijn mening nog altijd het allerleukste is, is het gemak van persoonlijke kerstkaarten online bestellen via Kaartje2Go toch ook wel heel erg fijn en gemakkelijk.

Al jaren sturen we via deze zeer gebruiksvriendelijke site de leukste verjaardagskaartjes, een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken of de jaarlijkse uitnodigingen mét foto voor de verjaardagen van de kinderen. Je kunt de kaartjes heel makkelijk naar jouw thuis laten sturen in plaats van rechtstreeks naar de ontvanger. In dat geval kun je dus wel zelf er iets opschrijven! 

Persoonlijke kerstkaarten online bestellen

Maar kerstkaarten maken had ik nog niet eerder gedaan op deze manier. Het gemakkelijkste is om een account aan te maken waarin je je ontwerpen, maar ook adressen en zelfs belangrijke data kunt opslaan. Ben je een nieuwe klant, dan krijg je de eerste kaart gratis! Als je al een account hebt, dan kun je een gratis proefdruk bestellen met voorbeelden van verschillende papiersoorten en enveloppen. Ook krijg je als vaste klant korting en kun je punten sparen die je kunt inwisselen voor nog meer korting. 

Online persoonlijke kerstkaarten maken

Ik ging dus aan de slag met het maken van kerstkaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dus zelfs de allergrootste anti-creatieveling krijgt het hier voor elkaar om iets moois te fabriceren. En anders kun je nog altijd een standaardkaartje uitkiezen, in sommige kaartjes staat zelfs al een mooie tekst of wens die je kunt overnemen.

merry christmas kerstkaart zelf ontworpen

Handig is ook dat de verschillende stijlen kaartjes in categorieën ingedeeld staan. Ik koos voor 3 verschillende stijlen: ‘betekenisvol’ (met foto), ‘natuurlijk’ en een met een vrolijk plaatje. Daarna ging ik digitaal knutselen, wat echt heel eenvoudig is. De bestaande ontwerpen zijn zo helemaal te personaliseren met mooie plaatjes, versieringen, randen, teksten en eventueel eigen foto’s.

kaartje2go persoonlijke kerstkaarten

Na een uurtje zoeken, kiezen, schuiven en plakken waren de kaartjes klaar. De iets minder perfectionistische mens zal zeker eerder klaar kunnen zijn.

Kerstkaart met videoboodschap

Wat dit jaar nieuw is, is de mogelijkheid om een videoboodschap toe te voegen. Hoe leuk is dat! Je maakt een filmpje om deze vervolgens te uploaden. Kaartje2Go maakt er dan een QR-code van die je op je kaart kunt plaatsen.

Kerstkaart met videoboodschap

Tenslotte bestel ik er nog mooie sluitzegels bij. En ben je nou echt super tevreden over je zelfgemaakte kaart, dan kun je ‘m bijvoorbeeld ook nog laten afdrukken op een tegeltje of je bestelt er een stijlvol houten houdertje bij zodat je kaart echt een mooi podium kan krijgen. 

Kerstkaart met videoboodschap

Vervolgens was er nog de mogelijkheid om te kiezen tussen het formaat van de kaart, de kleur envelop (de rode enveloppen zijn met kerst gratis) en diverse papiersoorten. Alle papiersoorten hebben een FSC keurmerk, je kunt ook kiezen voor gerecycled papier (gratis) of bijvoorbeeld voor chic parelmoer, Oudhollands structuur of stijlvol linnen. 

Andere voordelen persoonlijke kerstkaarten online bestellen

De Co-2 neutraal gedrukte kaartjes heb ik vóór 20.00 uur besteld en waren daardoor de volgende dag al in huis! Doordat er een evenwicht is tussen de CO2-uitstoot en de opname van CO2 uit de atmosfeer, brengt een lief gebaar geen schade aan aan het milieu. Zoals ik gewend ben van Kaartje2go is de bestelling netjes verpakt in stevige doosjes die door de brievenbus passen, maar waardoor de kaartjes niet kreuken. Hopelijk zijn de ontvangers er net zo blij mee als ik.

❥ Ik denk dat ik ook nog nieuwjaarskaarten ga maken, want als je met zoveel gemak en plezier kaartjes maken kunt, is een groot gebaar ook echt een kleine moeite.

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.