Video van Sint voor feestelijke pakjesavond
Feest Inspiratie

Video van Sint voor feestelijke pakjesavond

Door Chantal – Video van Sint voor feestelijke pakjesavond; als je pakjesavond extra speciaal wilt maken dan is de Video van Sint een goed idee. Wij bestellen deze post van Sinterklaas nu al een aantal jaar, maar omdat er ieder jaar weer nieuwe features zijn, verveelt het nooit.

Bovendien, je maakt ‘m op maat voor je kinderen (of voor volwassenen die erbij zijn) en die ontwikkelen zich natuurlijk ook weer ieder jaar. Omdat wij vaste klant zijn, krijgen we ook nog eens korting en een extra cadeautje.  Beide kinderen zaten vorig jaar met open mond aan de tv gekluisterd (“Hoe wéét Sinterklaas dat allemaal?”) en vinden het helemaal geweldig om zichzelf in het verhaal terug te zien, dus we bestelden dit jaar weer. 

Video van Sint // Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

Ieder jaar heeft de Video van Sint een ander thema. Dit jaar staat de video helemaal in het teken van ‘Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond’. De gemaakte video is binnen 24 uur te downloaden (de DVD wordt binnen 24 uur naar jouw thuis verzonden), en veel onderwerpen kun je van tevoren beluisteren, maar om het voor mezelf ook nog een beetje een verrassing te houden, heb ik nog niet alles volledig bekeken.

Video van Sint Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond

De video is helemaal op maat te maken door het kiezen van de onderwerpen, waarbij je per persoon de Sint iets kan laten vertellen over bijvoorbeeld diens hobby’s en karakter. Ook kan de Sint een compliment of een tip geven. Handig als je je kind beter wil laten opruimen of je man minder wil laten snurken! Dit jaar kun je nóg meer foto’s, zowel persoonlijke als algemene, uploaden (wat zorgt voor die verwondermomenten – waar ik hierboven over schreef). 

Verstop plek van de cadeautjes voor pakjesavond

In de video kun je Sint laten zeggen waar de verstop plek voor de cadeautjes is. Dit jaar zijn weer nieuwe verstop plekjes in het vocabulaire van Sint toegevoegd. Vorig jaar koos is voor ‘de koelkast’, waar ik het eerste houten stukje van de puzzelspeurtocht verstopte in de speciale enveloppen met kaart. Dus die postkaarten en Pakjes Puzzel Speurtocht bestel ik er met veel plezier er weer bij.

Verstop plek van de cadeautjes voor pakjesavond

Ik verklap natuurlijk niet welke verstop plek ik dit jaar heb gekozen… Verder kies ik uit de extra’s nog de karaoke liedjes met Danspiet voor onze dansliefhebbers hier in huis. En dan is het nu vol verwachting en met kloppend hart wachten op de leuke post van Sinterklaas!

Video van Sint voor feestelijke pakjesavond // Alle (nieuwe) features 

Hieronder vind je alle nieuwe en oude features van de Video van Sint nog even in een overzichtelijk rijtje. Het zijn echt dingen die de Video van Sint en Pakjesavond uniek maken!

features video van sint

Ruimte voor 10 personen per bestelling 
Keuze uit ruim 450 onderwerpen, waaronder 150 splinternieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze
Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je besteld
Klant kan 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden per persoon voor in het Grote boek
De klant kan 3 algemene foto’s uploaden (zoals bv. een vakantie foto, foto huisdier, gezinsfoto
Dit jaar weer nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bv ‘in de koelkast’ (leuk om te gebruiken in combinatie met de Pakjes Puzzel Speurtocht)
Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje “Pieten feesten op de daken”

Wat BLIJFT hetzelfde bij de Video van Sint

DVD of Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s)
Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer
Kiezen uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel
Sint verklapt de verstop plek (optioneel) of anders een neutraal einde
Prijs gelijk aan vorig jaar
Download – binnen 1 uur te bekijken
DVD – Verzending binnen 24 uur via Post.nl  (dus niet binnen 24 uur bezorgen)
Voor België bezorging 3 – 4 werkdagen

Extra’s bij te bestellen bij de Video van Sint

Post van Sint met 5 verschillende postkaarten en 1 spoed-envelop
Pakjes Puzzel Speurtocht met echte houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes. 
5 Karaokeliedjes met Danspiet
5 Verhaaltjes van Sint (download)

Kans maken op een Video van Sint? Nomineer dan jezelf of iemand anders onder dit bericht, onder de post op Instagram en/of Facebook en wie weet maak jij Pakjesavond extra feestelijk!

 

Reacties

reacties

Gastauteur

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven en ook niet door een vaste gastblogger. Het zijn bijvoorbeeld eenmalige gastblogs van collega bloggers of reviews die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaringen willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen ♥

Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Misschien ook leuk

4 Reacties

  1. Esther N zegt:

    De video van Sint is zo LEUK!! Ik doe graag mee voor mijn 3 jongens, hun snoetjes als ze hun foto op tv zien, goud gewoon!!

  2. Yvonne zegt:

    Heel heel graag voor mijn meiden

  3. Wat een leuke en duidelijke blog. Ik doe graag mee om deze video te winnen voor mijn 2 kinderen. Wat zullen ze verrast zijn!

  4. Kristie zegt:

    Leuke blog om te lezen!!! Ik doe super graag mee voor mijn dochtertje Liv! Die dit jaar helemaal met Sinterklaas bezig is! Het zou een leuke bijkomstigheid zijn! Ik ben er nog niet bekend mee, dus gelijk een leuke manier om er kennis mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.