Adventskalender voor moeders
Feest Inspiratie Ouderschap

Adventskalender voor moeders

Vergeet ook alsjeblieft jezelf de komende maanden niet! Verwen jezelf daarom met deze adventskalender voor moeders en gun jezelf balans. Herkenbaar? Voor iedereen in het gezin zoek je de pakjes voor Sinterklaas, de kerstcadeau’s, adventskalenders enzovoort uit. Je regelt waar de feestdagen worden gevierd, plant alle voorbereidingen én houdt daarnaast ook alle dagelijkse dingen gaande.

En eerlijk eigenlijk vind je dat niet eens echt heel erg. Want als het goed moet gebeuren, kun je het soms beter allemaal zelf doen. Neem op tijd rust, besef dat goed goed genoeg is én zet af en toe een stapje terug. In december elke dag een moment voor jezelf creëren kan heel eenvoudig met deze adventskalender voor haar voor meer balans en rust.

Door elke dag een vakje open te maken, van wat voor adventskalender dan ook, sta of zit je echt even stil in het moment! En dat, dat kunnen we in deze periode allemaal wel gebruiken!

Adventskalender voor moeders

Wanneer de inhoud dan ook nog eens aansluit op een selfcare moment voor mama’s is het helemaal perfect. In dit artikel lees je over dé adventskalender voor moeders voor meer balans.

Adventskalender voor moeders | Balans

Leef minder vanuit gewoonte en meer vanuit bedoeling. Mary-Lou heeft voor deze Adventskalender voor moeders speciaal een kaartendeck gemaakt met intenties voor meer balans. Hier “spaar” je elke dag een kaart van. En natuurlijk horen er ook cadeautjes bij. Om de dag ontvang je daarom een cadeautje dat helemaal past bij de intentie.

Adventskalender voor moeders voor meer balans tijdens de feestdagen

Afbeelding van de adventskalender van vorig jaar, dit jaar wordt hij geleverd met een zwart krat.

De adventskalenders en alle pakketten van Tijd voor mama worden met zorg en liefde samengesteld om jou, zonder schuldgevoel van een moment voor jezelf te laten kiezen.

In deze Adventskalender voor moeders vind je een Note to self balans kaartendeck en 12 cadeautjes. Het geheel wordt feestelijk verpakt in een zwart opvouwbaar krat van Aykasa (Midi (40 x 30 x 14,5 cm)). Het is dus echt een cadeautje voor jezelf. Let op!! Deze prachtige praktische Adventskalender voor moeders heeft een pre-order en die loopt tot en met 31 oktober 2022! Je moet er dus snel bij zijn!

❥ Om ervoor te zorgen dat je op tijd kunt beginnen, worden de kalenders in de laatste 2 weken van november 2022 verzonden en je bestelt hem hier.

 

 

 

 

Photo by Katie Azi on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.