moederdag me time mama kit
Feest Inspiratie Ouderschap

Moederdag met de Mama Me-Time Kit

Behalve met alle geweldig lieve zelfgemaakte én zelfbetaalde cadeautjes van de kinderen, vierde ik, alweer een week geleden, ook moederdag met de Mama Me-Time Kit van Tijd voor Mama! Een extra verrassing, want of je de kit nou voor jezelf koopt, of krijgt, een verrassing wat je krijgt is het altijd. Het is namelijk een maandelijks verwenpakket voor mama’s met elke maand een ander thema. Als je mijn blog volgt, dan heb je het vast al vaker voorbij zien komen. Ik ben fan. 

Het is voor de meeste mama’s niet gek dat ze voor zichzelf moeten zorgen, een ander doet het niet. Dat bedoel ik niet lullig, verre van dat, maar vaak is het wel zo. Als ik hier kijk heb ik veel om dankbaar voor te zijn. Ik hoef met niet weg te cijferen, veel praktische dingen worden met uit handen genomen. Liefde kun je op veel manieren laten zien. “Doe je je regenjas aan, het gaat plenzen”, is een hele liefdevolle opmerking bijvoorbeeld. Maar cadeautjes en tijd voor mezelf schieten er vaak bij in. Voor deze twee problemen, heeft Mary-Lou één oplossing bedacht; de Mama Me-Time Kit. Speciaal samengesteld met veel zorg en aandacht om jou aan een verrassing te helpen, die ervoor zorgt dat je tijd voor jezelf mag en gaat nemen! Haar slogan: “goed genoeg is ook perfect” is in ieder geval een enorme inspiratie.

Moederdag met de Mama Me-Time Kit

Je merkt elke keer weer dat de Mama Me-Time Kit met veel zorg, aandacht en liefde wordt samengesteld. Zo ook deze voor de ultieme moederdag met de Mama Me-Time Kit. Wat ik echt heel knap vind, is dat het echt voelt alsof Mary-Lou de kit gemaakt heeft met mij in haar hoofd. Dat terwijl elke vrouw en moeder anders is. De invulling van de spulletjes om te ontspannen is helemaal aan jezelf.

pakketjes mama me time kit

In deze verrassingsbox zaten vijf onwijs leuke dingetjes, die je in een bepaalde volgorde uit ging pakken. Bijzonder om blij te worden van het één en je te verheugen op het andere! Echt een heel speciaal gevoel, hoe gek dat misschien ook klinkt.

De Verwonderwandeling

Pakketje 1 was meteen een “Oh, wat verschrikkelijk leuk!”, moment. Op een eenvoudige manier een extra toevoeging aan je wandeling. Je maakt tijd voor een geweldig en leerzaam ommetje voor jezelf.

moederdag me time mama kit

Het lijkt mij heel bijzonder en wanneer ik er bewust een aantal keren gebruik van heb gemaakt, wil ik er graag een review voor je over schrijven. Hier of op Instagram.

Je bent precies goed zo

Pakketje twee van de Mama Me-Time Kit was een eyeopener en tegelijk een bevestiging. Een kleine blik op mezelf, mijn zijn, via numerologie.

Het delen vind ik nog even te persoonlijk, maar het deed me echt iets. Mezelf beter leren kennen is ook iets waar ik mee verder wil en dat kan heel goed met behulp van Mama Me-Time Kit cadeautje nummer vier, maar dat zie je zo. De reden dat ik meer verdieping wil zoeken is omdat ik het leven leidt wat ik wil, daar heel gelukkig mee ben, maar altijd het gevoel heb dat er meer in zit. Doordat ik nu heel tevreden ben mezelf, durf ik ook objectiever en opener naar mezelf te kijken. Dus dank je wel Mary-Lou. Je hebt een dankbaar uitgangspunt gecreëerd.

Chocolade stelt geen vragen

Chocolade stelt geen lastige vragen, chocolade begrijpt. En zo is het, maar dan in dit geval anders. Een manier om jezelf beter te begrijpen is misschien wel beter dan chocolade.

chocolade stelt geen lastige vragen

Of om meer inzicht te krijgen in welke kant je op wilt met je gezin, je bedrijf, je werk. Noem je maar op. Tijd voor jezelf nemen, je dag verwerken. De mogelijkheden van een goed notitieboek zijn eindeloos! Ik ben onwijs blij met dit originele stukje A5 chocolade.

Prachtig gedicht

Want soms is het niet zo makkelijk. Zijn er wat extra lieve woorden nodig en is het fijn om dat op je gemak even terug te kunnen lezen.

soms is het niet zo simpelMijn olieplankje, met droogbloemen en plek voor een kaartje is hiervoor gemaakt en dit kaartje wordt nu afgewisseld met een kaart die ik al van Mary-Lou had.

Flowerbomb

Waar ik voor de prachtige kaart met quote meteen een plaats had, moet ik over een plekje voor deze even nadenken. Ik vind het zo’n leuk iets zo’n bloemenbommetje, maar de inhoud moet wel een beetje tot zijn recht komen.

seedbomb

Natuurlijk moet ik-zonder-groene-vingers ook van mij uitzoeken hoe een vergeet-me-niet-zaadje het beste bloeit. Ook heb ik eigenlijk geen idee hoe het bommetje werkt. Graaf ik hem in, zet ik hem gewoon buiten. Zoveel vragen. Ik denk altijd iets te moeilijk en wil het graag goed doen. Dat wordt mijn tijd voor mama project; dit tot een goed einde, oftewel bloeiende vergeet-me-nietjes, te brengen.

Moederdag 2022

Vind je het Moederdag met de Mama Me-Time Kit ook geen fantastisch mama verwenpakket? De verkoop van deze kit is uiteraard voorbij. Ben je nog op zoek naar een cadeaupakket voor jezelf of een andere lieve moeder dan maakt Mary-Lou er graag 1 op maat voor je. Klik hier om die te bestellen.

Houd ook zeker de site in de gaten, zodat je op tijd bent voor de volgende editie! Zet het een maand voor Moederdag 2022 vast in je agenda en begin vast met hinten naar je kinderen en/of partner. Check vooral ook deze Adventkalender voor mama die ze voor de feestdagen maakte, dan kun je dat kerstpakket voor december vast op je verlanglijstje zetten!

❥ Gelukkig heeft Tijd voor Mama, behalve de Mama Me-Time Kit ook hele andere fijne producten om een momentje voor jezelf te creëren. Perfect voor elke andere feestdag of verjaardag.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.