Home FEEST Peppa Pig Weebles het Wind & Wobble Huis

Peppa Pig Weebles het Wind & Wobble Huis

by Gastauteur
peppa pig weebles

Door Chantal – Peppa Pig, wie kent haar niet. Niet alle ouders zijn dol op dit roze varkentje in rode jurk, maar de meeste kinderen wel. En voor de enthousiaste kindjes die er echt geen genoeg van kunnen krijgen is er ontzettend leuk Peppa Pig speelgoed. Peppa Pig Weebles zijn speelfiguurtjes die niet om kunnen vallen en het Wind & Wobble Huis is een speelhuis waar Peppa en haar vriendjes naar hartenlust kunnen spelen!

Het speelgoed is geschikt vanaf 18 maanden, maar zowel de 4- als de 7-jarige waren dan ook erg enthousiast bij het uitpakken van de doos. Een erg kleurrijke verpakking met dito speelgoed kwam ons tegemoet. De felle, herkenbare kleurtjes nodigen meteen uit om te ontdekken wat dit plastic speelhuis met die typische modderpoelen allemaal te bieden heeft.

Peppa Pig Weebles het Wind & Wobble Huis

Bij het speelhuis zit standaard één figuurtje van Peppa Pig, wij hadden er ook George (het broertje van Peppa) en vriendje Pedro Pony bij. De figuurtjes zijn handzaam en gemakkelijk ‘wiebelend’ neer te zetten. Ideaal dus voor de kleine kinderhandjes. Ze bevatten geen kleine, losse, onderdelen, waardoor het ook veilig is voor de echte kleintjes onder ons.

Wind & Wobble Huis

Onze kinderen vonden het erg leuk om het speelhuis te ontdekken: als je aan de hendel draait dan gaat het poppetje via het trapje omhoog en ‘valt’ automatisch van de glijbaan. Ook de schommel wiebelt dan mee. De kinderen vonden het erg leuk om dit een tijdje achter elkaar te doen.

peppa pig weebles zeven jarige

Kritisch puntje van onze 7-jarige: “jammer dat de modderpoelen niet met het trapje verbonden zijn”. Deze moet je namelijk ook zelf draaien.

Peppa Pig Weebles het Wind & Wobble Huis review

Onze kinderen waren helaas na een aantal keer spelen wel redelijk op het Peppa Pig speelhuis uitgekeken. Het lijkt dan ook vooral geschikt voor de wat jongere kinderen, hoewel zeker ook wat oudere kinderen dit nog leuk vinden vanwege de populariteit van deze tekenfilmfiguurtjes. Bovendien zullen de kleintjes nog wel wat hulp kunnen gebruiken bij het draaien aan de hendel. Ideaal speelgoed dus voor een dreumes met een kleuter als broer/zus!

Peppa Pig Weebles figuren

Speel en wiebel met de nieuwe Peppa Pig Weebles figuren die je bij je Peppa Pig Weebles speelset of het Wind & Wobble Huis kunt gebruiken.

 

het Wind & Wobble Huis

Wil je zelf je Peppa Pig Speelhuis uitbreiden met meer figuurtjes, dan kun je kiezen voor deze verpakking met vier extra Peppa Pig Weebles figuren. Maar ook de rode auto is een leuke aanvulling op het speelhuis! Duw de Peppa weebles Rode auto om Peppa te zien wiebelen! Er is ruimte voor twee weebles figuren in de auto. Dus pak je Peppa weebles auto en rij weg.

 rode wagen peppe pig

 

Dit Peppa speelgoed met wiebelfiguurtjes is uiteraard ontzettend geschikt als cadeau in een kraampakket, de spullen voor als ze klein zijn hebben de ouders vaak al. Juist voor als ze wat groter zijn is uitdagend speelgoed een fijn cadeau. Voor de wat grotere kindjes is het leuk in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom.

❥ Hoe zit dit bij jou, is Peppa welkom bij jou thuis of heb je zelfs liever het Peppa speelgoed niet voor je kinderen, omdat het je herinnert aan de tekenfilms over dat irritante varkentje?

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.