Sintbloghop
Feest

Sinterklaas bloghop 2020

Voor mijn gevoel is het tijden geleden dat ik meedeed aan een bloghop, dus het werd wel weer tijd. Het is wel vlak nadat ik voor Sinterklaas speelde met mijn Winweekachtnegentiendaagse. Toch kon ik het niet laten om mee te doen aan de Sinterklaas bloghop 2020. Samen met bijna veertig bloggers strooien we, in plaats van pepernoten, mooie prijzen in het rond. In eerste instantie is een bloghop bedoeld om andere bloggers te leren kennen, maar ik kan me voorstellen dat je nu eerst rondhopt, checkt welke winactie er is, meedoet en verder gaat. 

Toch hoop ik dat je na de Sinterklaas bloghop 2020 langs blijft komen op Mar-JoYa.nl. Zoals je in het welkom kunt lezen (mocht je nog geen vaste bezoeker zijn) is Mar-JoYa.nl een persoonlijk mama lifestyle magazine, waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijke leven, maar je ook op de hoogte houd van allerlei strikjes. De strikjes varieren van vakanties of beauty & fashion. Ik blog over spelend leren en (prenten)boeken. Van gadgets voor jou of de kinderen, tot alles wat het leven als mama interessanter, leuker en vooral makkelijker maakt! Ik deel mijn enthousiasme, verwondering en uitdagingen wat betreft het moederschap in het algemeen en het mijne in het bijzonder. Ik houd van lekker eten, nieuwe schoenen, maxi-jurken en etherische oliën.

StoerLeesVoer

Als het goed is, ben je naar mijn blog doorverwezen door StoerLeesVoer een blog dat ik zelf net heb ontdekt, dankzij de Sinterklaas bloghop. Op StoerLeesVoer vind je elke dag een recensie van een boek online voor kinderen tussen de 0 – 12 jaar of Young Adult of volwassenen. Een perfect blog dus om te volgen met mijn twee kleine lieve boekenmonsters van acht en tien.

stoerleesvoer

StoerLeesVoer is het blog van Selena en Ellen. Om zoveel mogelijk stoer leesvoer te kunnen delen, werken ze met een heel gevarieerd blogteam, deze stellen ze op het blog aan je voor. Ik vond het heel leuk om te lezen wie allemaal meewerken en heb al een aantal leuke boeken gespot voor mijn kinderen. Dolfje Weerwolfje is al een tijdje één van de favorieten, de review van Dolfje Weerwolfje De Drakenberg is een bevestiging waarom ook alweer. Op StoerLeesVoer maak je kans op het boek 100 waanzinnige weetjes over de ruimte!

W I N N E N ❥ Prachtig Plan Pakket voor Drukke Mama’s 

Bij een Sinterklaas Bloghop hoort een cadeautje. Zoals gezegd, heb ik net de Winachtnegentiendaagse afgesloten, dus ik vond het best lastig om iets te verzinnen. Tot ik een bericht van Mary-Lou van Tijd voor Mama in haar Instastories voorbij zag komen. Daarbij dacht ik aan de stationery lijn van de Hema die ik elke dag dat ik er werk voorbij zie komen en waarvan ikzelf een aantal stuks heb. Eén en één was twee.

Bij mij maak je deze Sinterklaas bloghop kans op een Plan Pakket voor Drukke Mama’s. De inhoud van het planpakket is het volgende (je mag ook meedoen wanneer je (nog) geen mama bent hoor);

 • bureau agenda 2020/2021
 • Een bladeren schrift met 80 gelinieerde pagina’s voor al je braindumps, weekmenu’s of plannen
 • een prachtige gouden pen om alles mee te noteren
 • sticky notes
 • schattig ribcord naturel etui
 • 4-in-1 collegeblok in A5 formaat met 400 gelinieerde pagina’s en vier verplaatsbare tabbladen
 • 3 rolletjes washitape
 • fijne pastelkleurige markers

De markers gebruik ik graag voor de planning van iedereen, met voor ieder gezinslid een eigen kleurtje. Ook gebruik ik ze zakelijk. In de index zet ik welke kleur waarvoor is en zo zie ik op elke pagina in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Het collegeblok en het schrift gebruik ik voor alles omtrent de essentiële oliën waar ik me sinds kort in aan het verdiepen ben.

De winactie loopt dit keer via het blog én Facebook en er is één winnaar. Hier op het blog meedoen is simpel; laat een reactie achter. De voorwaarden voor het meedoen via Facebook staan in het bericht!

Coole ouders

Er zijn veel ouders die het graag zijn, ik ken er een paar die het echt zijn. Hoe dan ook, of je nou bent of wilt zijn Coole Ouders is de plek voor elke ouder! Coole ouders keepin’ it cool – business, interior, money, mindset, minimalism & more.

Dat is het blog van vriendin Astrid in a nutshell. Veel mensen hebben de mogelijkheid om kinderen te krijgen en zichzelf papa of mama te noemen. Maar een echte Coole Ouder investeert in zijn kind(eren), heeft plezier aan het ouderschap en wil niet doorsnee zijn. Bij haar maak je kans op €30,- shop tegoed bij STKCRS!

❥ Hop als Ohzosnel door naar haar blog, om zo meer te ontdekken en bij de andere deelnemers van de Sinterklaas bloghop 2020 langs te gaan! Heel veel plezier en alvast een fijne Pakjesavond.

 

 

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

67 Reacties

 1. Leuk, ik doe graag mee!

 2. Trotsema fati zegt:

  Wat een leuke pakket.
  Ik waag heel graag een kansje

 3. Wat een mooi pakket, deze drukke mama maakt graag kans!

 4. Ka8leen zegt:

  Wat een mooi pakketje! Ik loot graag mee

 5. Yvonne W. zegt:

  Van dit soort pakketjes kan ik zoooooo blij worden! Ik doe daarom heel graag mee!

 6. wat een mooi pakket, ik doe graag mee. Ik hou wel van wat overzicht.

 7. Femke Dekker zegt:

  Wat een gaaf pakket. Ik maak graag kans. Als werkende moeder van 4 kids verlopen dingen toch vaak wel een beetje chaotisch. Mooi doel voor 2021 om te proberen meer overzicht (en daardoor rust) te creëren.

 8. kempenaers anita zegt:

  wat een leuk pakket , daar kan ik mijn dochter heel blij met maken

 9. Charlotte zegt:

  Druk druk druk aan 1 stuk door. Doe het wel met alle liefde hoor! Maar deze moeder is vaak wat chaotisch van aard… En deze handige prijzen dus beslist waard. Iets strakker en georganiseerder leven is wel zo fijn. Moet tenslotte de draaiende moter van ons huisje zijn. Dus Sinterklaas mag ik vragen hop hop hop? Kiest u mij uit, dan vind ik dat top!!!

 10. Loes Wevers zegt:

  Wat een mooi en handig pakket! Ik zou dit heel graag winnen, omdat ik het als moeder van 2 en straks een nieuwe, drukke baan vast heel goed kan gebruiken! Zo kan ik het huishouden hopelijk nog een beetje managen 😉 Fingers crossed!

 11. Wat een leuk setje! Ik ben ook echt fan van de hema, ze hebben zulke leuke dingen en kleding voor jong en oud.

 12. cb.dkl zegt:

  Gaaf dit Plan Pakket voor Drukke Mama’s. Mama is nog steeds druk al wint ze dit maar dan zal het vast beter georganiseert zijn

 13. Hier een drukke moeder van 3 jongens die dit pakket heel goed kan gebruiken, nu maar duimen

 14. riannew zegt:

  wat een superleuk pakket, hier weet ik wel raad mee!

 15. Ik doe graag mee, als drukke mama en notitiemonster 😀

  1. Ka8leen zegt:

   Wat een mooi pakketje! Ik loot graag mee

 16. Iris Bakker zegt:

  Hier wordt deze planner wel blij van, dus ik doe graag mee!

 17. melissa van stipdonk zegt:

  Dit komt zeker van pas; leuk een cadeau voor mamas! mijn agenda gaat de volgende keer nog voller worden en er gaat nog meer info op me afkomen door wat er met de kids staat te gebeuren. om voor mezelf overzicht te houden, zou deze prijs echt perfect zijn.

 18. Sandra zegt:

  Ahhhhhh, dit is echt zo’n mooi winpakketje voor de georganiseerde maar vooral bezige bij moeder 😉 guess what: je hebt haar gevonden!

  1. Marieke zegt:

   Dit pakket is zo welkom! Ik ga heel langzaam weer reïntegreren in mijn werk na een flinke burn out. Helaas is mijn geheugen echt nog niet zo goed. Dus dit pakket zou heel helpend zijn. En dan de printjes en kleurtjes! Daar word ik blij van.

   1. Wat een leuk pakket heb je samengesteld! Ik doe graag mee.

 19. Ooh dit pakket zou ik heel graag winnen. Als mama van een ‘jungle-zoontje’ past dit helemaal bij ons!

 20. Liesbeth zegt:

  Wat een geweldig leuke en handige set is dit, vooral voor zo’n warhoofd als ik die wel wat structuur kan gebruiken, daarom doe ik graag mee aan deze bloghop

 21. Marian B zegt:

  Volgens mij is elke moeder van tegenwoordig druk. Ik in elk geval wel. Het is een mooi pakket dat zeker van pas zal komen. Ik ben soms best chaotisch dus dingen opschrijven om orde en overzicht te houden is belangrijk. Daarom doe ik graag mee.

 22. Monica zegt:

  Wat een hoop drukke mama’s. Ik waag ook een poging. Goede planning is de truc.

 23. Wat een leuke prijs!!! Ik denk dat bijna alle moeders dit super vinden, daar ben ik geen uitzondering op 😉 Ik doe mee! 🙂

 24. Floor Verseveldt zegt:

  wauw! wat een mooi pakket. hoe leuk het ook is om tijdens deze sinterklaas blogshop dingen voor je kinderen te winnen is dit toch ook geweldig om te winnen voor jezelf.

  ik doe graag mee!

 25. Lynn Brekelmans zegt:

  Zou fantastisch zijn dit leuke pakketje, ik doe graag aan plannen, maar hiermee wordt plannen echt een heel stuk leuker!

 26. Simone zegt:

  Wat en leuk pakket. Ik loot graag mee!

 27. Super leuk daar doe ik graag aan mee.. want als mama heb ik het al druk. Maar met de 2 blogs, mijn werk als juf en de PABO studie maken het rete druk. Dat collegeblok komt dus goed van pas en de agenda en en en eigenlijk alles wel want ik kan er lekker creatief mee aan de slag!
  Super leuk dus.

 28. Corinne de Graaf zegt:

  Wat een handig pakket.
  Ik doe graag mee.

  1. Marianne zegt:

   Wat een gaaf pakket, allemaal zo handig, ik doe graag mes.

 29. Wat een leuke set. Ik doe niet mee hoor. Ik hopte alleen even langs. Succes met deze leuke bloghop
  Saskia onlangs geplaatst…Sinterklaas winactie overzicht 2020My Profile

 30. Natasja zegt:

  Maar dat is een mooi pakket! Handig voor alle afspraken en dingen van de 3 kinderen en ook voor mijzelf. Dat geeft vast meer rust in mijn hoofd. Maak graag kans.

 31. Lisette Kleiweg zegt:

  Superleuk, ik doe graag mee !

 32. Met deze items is mijn lief helemaal in haar sas.

 33. Leuk setje, ik doe graag mee. Met twee kindje is een goede planning heel belangrijk!

 34. Wat een super leuke prijs is dit, echt een fijn planpakket om te mogen winnen. Ik doe er maar wat graag voor mee!!

 35. Kelly Aarts zegt:

  Altijd leuk een bloghop! Dit vind ik wel een superleuk pakketje. Van dit soort dingen heb ik nooit genoeg, hou van lijstjes en schrijfspulletjes 🙂

  1. Annette Overvoorde zegt:

   Geweldig leuk, deze cool moeder doet graag mee. Hop hop, ik heb er al zin.

   1. Bianca zegt:

    Geweldig, drukke agenda. Ik kan wel wat hulp gebruiken. Ik doe graag mee

 36. wat een mooi prijzenpakket. ik doe graag mee!

 37. Nadine zegt:

  Leuk pakket! Ik doe graag mee! Ik ben een planner in hart en nieren!

 38. Tamara zegt:

  Leuk, Marjo! Ik doe graag mee.

 39. Nicole zegt:

  Yes heel tof ik doe mee!

 40. Linda Raaijmakers zegt:

  Wat een gaaf pakket, daar zou ik goed mee kunnen plannen 😀

 41. Majonne zegt:

  Ik ben een chaoot, dus dit vind ik wel heel handig. Ik doe graag mee.

 42. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Ik maak graag kans.

 43. Een goede planning geeft me veel rust, dus dit kado is zeer welkom!

  1. Ik doe graag mee. Ik kan wel wat structuur in mijn chaotische leven gebruiken.

 44. Cobi Van Braak zegt:

  Wat leuk ik doe heel erg graag mee

 45. Bonnie zegt:

  Leuk doe graag mee. Gek op lijstjes maken etc 🙂

 46. Oma Will zegt:

  Leuk weer zo’n Sinterklaas Bloghop , ik doe ieder jaar weer graag mee.
  Deze keer doe ik mee voor mijn dochter, ze heeft een groot gezin en kan wel zo’n pakketje voor drukke moeders gebruiken.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee voor haar.

 47. anke boonen zegt:

  Superleuk pakket en heel handig voor deze lijstjes mama 🙂
  Ik doe graag mee!

 48. Sandy van der Kolk zegt:

  Wat een geweldig leuk pakket!! Lijkt me reuze handig! En een goede tip, elk gezinslid zijn eigen kleur!! Die ga ik sowieso doorvoeren hier! Heel graag loot ik mee

  1. Leuk pakketje voor mama zelf!
   Zo leuk om, want ik ben een echte lijstjes maker!

 49. Superleuk! Ik doe graag mee! Succes met de bloghop!
  Marieke onlangs geplaatst…Ik lees al zelf – boekenkast van de kinderen #12My Profile

 50. Een leuke actie! Ik doe graag mee!

 51. Marinka zegt:

  Wat een leuk idee, een verrassing voor de mama’s. Ik doe graag mee

 52. MarjonS zegt:

  Leuk een prijs voor moeders (vaders). Ik doe graag mee, leuk te gebruiken als juf.

 53. Wat een mooi pakket! Daar zou ik mijn brugklas-dochter heel blij mee maken
  Fleur onlangs geplaatst…Winactie | Sinterklaas Bloghop 2020My Profile

 54. Super leuk pakket mar!! Love it!

  1. Pauline zegt:

   Ja zou ik graag willen winnen beetje meer organisatie in het thuiswerken is meer dan welkom!

 55. Waag graag een gokje

 56. Yes ik doe mee want dit is echt een heel gaaf pakket!

  1. Linda Smeets zegt:

   Wat een leuk en enorm handig plan pakket! Deze ontzettend drukke mama zou hier heel blij mee zijn.

 57. Erika Van koert zegt:

  O wat een mooi pakket.
  Ik doe als drukke moeder graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.